ΠΑΟΚ

Ο Ιτάνζ και η εμπειρία του "Παπ"

Ο Ιτάνζ και η εμπειρία του "Παπ"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης, αποκάλυψε ότι ο γιος του Ιτάνζ αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας που, ευτυχώς, ξεπέρασε. Τι δήλωσε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

"Θέλαμε σήμερα να δούμε τον Γκολάσα και τα παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ξέραμε ότι είμαστε κουρασμένοι, τα συμπεράσματα είναι πολλά, δουλεύουμε σωστά".

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Παπαδόπουλου: "Θα δούμε, θέλει λίγο χρόνο ακόμη, αλλά είναι έμπειρος".

Για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό: " Αυτό περιμένουμε, να πάνε καλά. Θέλουμε να είναι οι καλύτεροι παίκτες για να επιστρέψουν κάποια στιγμή στην ομάδα".

Για τους νεαρούς της Κ20 που έπαιξαν σήμερα για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα: "Θέλουμε να παίζουν όσο το περισσότερο νέα παιδιά. Με την υπομονή θα φέρουμε αποτελέσματα. Εμείς θα το κάνουμε αυτό όποτε μας δίνεται η δυνατότητα και όσο είμαι εγώ στον ΠΑΟΚ".

Για την επανεμφάνιση του Ιτάνζ: "Είχε πολλά προβλήματα, ο γιος του είχε ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς το ξεπέρασε. Αυτό το γεγονός τον κράτησε μακριά από την ομάδα πολλές μέρες".

Παπαδόπουλος: "Νιώθω έτοιμος"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε σήμερα το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

"Θέλω πολύ να παίζω. Ηταν ένα φιλικό παιχνίδι το γήεδο δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Για εμάς ήταν καλό να πάρουμε ρυυθμό και να μείνουμε σε ένταση αγώνα", είπε αρχικά ο "Παπ" και συνέχισε αναφερόμενος στην φωτογραφία που τον απεικονίζει σε μικρή ηλικία με την φανέλα του ΠΑΟΚ:

"Η γιαγιά μου μου την έφερε όταν ήμουν μικρός. Πως τα φέρνει η ζωή, την φόρεσα τότε χωρίς να το ξέρω και τώρα την ξαναφόρεσα. Είμαι πολύ χαρούμενος"

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: "Ο προποντής ξέρει. Εκανα προπονήσεις μόνος όλο το προηγούμενο διάστημα. Χρειάζομαι μόνο λίγο χρόνο για να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να με γνωρίσουν. Θα παίξω όπου με ζητηθεί, πάντα νιώθω έτοιμος, το θέμα είναι τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Θέλω πολύ ένα πρωτάθλημα, γιατί όχι να μην το πετύχει φέτος ο ΠΑΟΚ. Δεν θέλω να πω κάτι για τις άλλες προτάσεις που είχα, τώρα είμαι στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ