ΠΑΟΚ

Ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ

Ο Γολγοθάς του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ πανηγυρική INTIME SPORTS

Μαζεμένα παιχνίδια για τρεις διοργανώσεις περιμένουν τον ΠΑΟΚ, στο διάστημα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μέχρι και τις αρχές Οκτώβρη. Αναμένεται ραντεβού με Κλάους τη Δευτέρα.

Απαιτητικός μήνας θα είναι ο Σεπτέμβριος για τον ΠΑΟΚ, με επτά παιχνίδια σε 22 μέρες. Η αρχή θα γίνει στις 13/9, όπου ο Δικέφαλος θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου στην Τούμπα.

Στις 18/9 θα αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη την Ντιναμό Μινσκ, τέσσερις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να κοντραριστεί με τον Παναιτωλικό, θα ακολουθήσει μεσοβδόμαδα παιχνίδι για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ στις 28/9 θα διεξαχθεί το ματς ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Αμέσως μετά και συγκεκριμένα στις 2/10 ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Γκινγκάμπ στην Γαλλία και το βεβαρυμένο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 5 Οκτωβρίου με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναμένεται ραντεβού με Κλάους τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα, εξάλλου, με την επιστροφή του Αθανασιάδη από τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα είναι πιθανό να γίνει ραντεβού του διεθνούς επιθετικού με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ώστε να κλείσει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Στην συνάντηση αναμένεται να δώσουν το παρών και ο ατζέντης του, αλλά και ο πατέρας του, προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και το ζήτημα να πάρει τον δρόμο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ