ΠΑΟΚ

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16
Γκαρσία

Διαβάστε ζουμερά παραλειπόμενα από το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ανζί που έληξε δίχως σκορ (pics)

Είχε ενδιαφέρον και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Ανζί, αφού οι φίλοι των δύο ομάδων αλλά και του Ετο, έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Έγινε ματς και στην κερκίδα

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16
ΠΑΟΚ αναπληρωματικοί

Τομπλάνο του Στέφενς για το ματς με την Αανζί δεν τους χωρούσε όλους. Γι' αυτό και ο Πάμπλο Γκαρσία, καθώς και οι Ιτάνζ, Γλύκος, Ολίσε, Κιόσε, Σαββίδης και Πόζογλου κάθισαν στην κερκίδα των επισήμων. Ο ουρουγουανός, όμως και ο Λιβεριανός δεν είδαν και πολύ παιχνίδι, καθώς δεν σταμάτησαν να υπογράφουν αυτόγραφα και να βγαίνουν φωτογραφίες.

Η μάχη των πανό

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16
ΠΑΟΚ οπαδοί

Από τη μία, οι διακόσιοι φίλοι του ΠΑΟΚ από την Γερμανία και την Ελλάδα και από την άλλη ορισμένοι φίλοι της Ανζί έδωσαν το δικό τους χρώμα στην αναμέτρησημε τα πανό που κρέμασαν. Από πλευράς των οπαδών του "Δικεφάλου", ξεχώρισε ένα που έγραφε "λαός ενωμένος, ποτέ νικημένος", ενώ οι Ρώσοι κρέμασαν τέσσερα πανό που είχαν ακριβώς το ίδιο μήνυμα, τα δύο στα ρώσικα και τα άλλα δύο στα αγγλικά. Ποιο ήταν αυτό "Η Ανζί είναι μια ειρηνική περιοχή". Αποδέκτης η UEFA που συνεχίζει να απαγορεύει στην Ανζί να χρησιμοποιεί στα ευρωπαϊκά της ματς τη φυσική της έδρα, λόγω της όχι και τόσο σταθερής κατάστασης που επικρατεί στο Νταγκεστάν.

Οι τρεις φίλοι του Ετο

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16
Έτο

Το δικό του, αποκλειστικό κοινό είχε στη χθεσινή αναμέτρηση ο Έτο. Δύο άνδρες που φορούσαν τη φανέλα του Καμερουνέζου σούπερ σταρ στην Εθνική ομάδα και μία γυναίκα που ήταν ντυμένη με παραδοσιακή εμφάνιση του Καμερούν, καθόταν στις εξέδρες και ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί όταν ο συμπατριώτης τους σούπερ σταρ βγήκε στο γήπεδο.

"Πολύ καλός παίκτης το Νο 16"

Ο Γκαρσία, η παρέα του Ετο, και το καλό Νο 16
Λίνο οπαδοί

Αυστριακός που βρισκόταν στις κερκίδες, δίπλα στους εκπροσώπους του Τύπου, τους ρώτησε: "Ποιος είναι αυτός με το νούμερο 16;". "Ο Άλβες Λίνο" ήταν η απάντηση, με τον Αυστριακό να συμπληρώνει: "Πολύ καλός παίκτης". Όταν μάλιστα ενημερώθηκε για την ηλικία του Λίνο; Απλά δεν το πίστευε…

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ