ΠΑΟΚ

Ο Φωτάκης "ντύθηκε" Σαλπιγγίδης

Ο Φωτάκης "ντύθηκε" Σαλπιγγίδης
INTIME SPORTS

Αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει και σας θυμίζουμε πως ο μέσος του ΠΑΟΚ μιμήθηκε τον επιθετικό του "Δικεφάλου", πετυχαίνοντας με την σειρά του "χρυσό" γκολ για την Εθνική.

Λες και ήταν προδιαγεγραμμένο. Το συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια παίκτες του ΠΑΟΚ να βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους σε μεγάλες στιγμές της Εθνικής Ελλάδας.

Προηγήθηκε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ακολούθησε ο Γιώργος Φωτάκης. Ο πρώτος έστειλε την Εθνική στο Μουντιάλ του 2010 και ο δεύτερος στα τελικά του Πανευρωπαϊκού το 2012.

Με το καταπληκτικό χθεσινό του (11/10) γκολ στη Γεωργία ο Φωτάκης έστειλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο Σαλπιγγίδης με το εκτός έδρας γκολ του στην Ουκρανία έστειλε την Ελλάδα στη Νότια Αφρική.

Περισσότερο, πάντως, το γκολ του Φωτάκη έμοιαζε με αυτό του Σαλπιγγίδη εναντίον της Νιγηρίας, στο Μουντιάλ, που ήταν και το πρώτο της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς και τα δύο έκαναν το γκελ σε αντίπαλο σώμα πριν καταλήξουν στα δίχτυα. Αυτή ήταν άλλη μια μεγάλη στιγμή για την Εθνική.

Δείτε τα σχετικά VIDEOS

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ