ΠΑΟΚ

Ο ενεργός ρόλος του Γεωργιάδη

Ο ενεργός ρόλος του Γεωργιάδη
INTIME SPORTS

Ποιο είναι ο ρόλος που αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τις ευλογίες του Σαββίδη, μετά και την πρόσληψη Λόκχοφ.

Ο Χουμπ Στέφενς είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή των συζητήσεών του με τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του ότι θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ και ένα συνεργάτη της απόλυτης εμπιστοσύνης του.

Χθες ανακοινώθηκε ότι το συγκεκριμένο πόστο αναλαμβάνει ο Τον Λοκχόφ, παλιός συμπαίκτης, αλλά και συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού όταν είχε αναλάβει τη Σάλτσμπουργκ.

Αυτό δε σημαίνει, ωστόσο, ότι παύει να έχει ρόλο βοηθού και ο Γιώργος Γεωργιάδης. Μπορεί να μην το σκεφτόταν αρχικά ο ίδιος, αλλά μετά από πίεση (με την καλή έννοια) του Σαββίδη που εκτίμησε την προσφορά του στην πορεία της ομάδας στα πλέι οφ και εκτενή συζήτηση με τον Στέφενς, ο Γ.Χ. θα έχει το δικό του ρόλο δίπλα στον 60χρονο προπονητή.

Ρόλο ενεργό και όχι διακοσμητικό, όπως του ξεκαθάρισε ο Στέφενς, που αρέσκεται να μοιράζει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στους συνεργάτες του. Τον Γεωργιάδη, για τον οποίο έχει δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση και θεωρεί σημαντικό το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά τα γερμανικά, τον προορίζει σε μία θέση δίαυλου επικοινωνίας με τα αποδυτήρια, να του μεταφέρει το κλίμα μέσα στην ομάδα και να τον βοηθά να περνά καλύτερα τα μηνύματά του στους παίκτες. Ρόλος ιδιαίτερα ευαίσθητος που ο Γεωργιάδης απέδειξε ότι μπορεί να παίξει καλά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ