ΠΑΟΚ

Ο ακρογωνιαίος λίθος Γκαρσία και ο... συγγραφέας

Ο ακρογωνιαίος λίθος Γκαρσία και ο... συγγραφέας
Ουντινέζε

Σε ποιους παίκτες εστιάζει θέμα που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουντινέζε και αναφέρεται στον ΠΑΟΚ

Ενδιαφέρον θέμα που αναφέρεται στην ιστορία του ΠΑΟΚ και τους παίκτες του "Δικεφάλου" που κάνουν την διαφορά φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ουντινέζε.

"Η ομάδα που θα παρουσιαστεί στο Φρίουλι έχει για προπονητή τον Ρουμάνο, Λάσλο Μπόλονι, ο οποίος έχει περάσει από την Γαλλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνήθως προτιμά το 4-2-3-1 το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε 4-3-3", γράφει αρχικά και στη συνέχεια αναφέρεται:

"Ο Κροάτης Κρέσιτς και ο Γλύκος εναλλάσονται στην θέση 1. Στην άμυνα υπάρχει ο έμπειρος Ιταλός πρώην παικτης της Ρετζίνα και της Λέτσε, Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Στέλιος Μαλεζάς δεν... κουνιέται από την ενδεκάδα, ενώ στα άκρα βρίσκονται ο πολιτογραφημένος Κροάτης Ετο στα δεξιά και ο 34χρονος Λίνο στα αριστερά".

Οι Πάμπλο Γκαρσία, Γιώργος Γεωργιάδης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχουν τραβήξει την προσοχή των Ιταλών: "Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του ΠΑΟΚ.

Ένας άλλος πολύτιμος παίκτης είναι ο ΠΑΟΚ Γιώργος Φωτάκης. Οι κίνδυνοι προέρχονται από την δεξιά πλευρά, εκεί όπου υπάρχει ο διεθνής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γεώργιος Γεωργιάδης, ο "συγγραφέας" της μαγικής νύχτας στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", που είχε δώσει δύο ασίστ. Κεντρική "φωτιά" είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, 23 ετών, με 8 γκολ σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ