ΠΑΟΚ

O Τζάλμα "έψαχνε" το... μεγάλο βήμα και το Champions League

O Τζάλμα "έψαχνε" το... μεγάλο βήμα και το Champions League

Ηταν Γενάρης του 2016 όταν ο Τζάλμα Κάμπος δήλωνε πως θέλει να παίξει στις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας και στεκόταν στον θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο θα μπορεί να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζάλμα Κάμπος (απομένει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για να επισημοποιηθεί ο "γάμος" του ΠΑΟΚ μαζί του) τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έπαιξε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γκεντσλερμπιρλιγκί (2015-16), στην Κόνιασπορ (2013-15) και στην Κασίμπασα (2012-13).

Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2015-16 ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είχε φανερώσει την διάθεσή του να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του αφού είχε τονίσει πως ήθελε να αγωνιστεί στις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι είπε πει σε συνέντευξή του τον Γενάρη του 2016; "Είμαι αρκετά χρόνια στην Τουρκία και ξέρω καλά το πρωτάθλημα. Εδώ οι μεγάλες ομάδες παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αυξάνει την αξία ενός ποδοσφαιριστή. Θέλω να παίξω στις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας".

Ο Τζάλμα, λοιπόν, είχε δείξει πως "έψαχνε" μια νέα και μεγαλύτερη προοπτική για την συνέχεια της καριέρας του και πως στόχος του ήταν να... ανέβει επίπεδο σε σχέση με τις ομάδες που έπαιζε στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ τού δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ (έστω στα προκριματικά αρχικά αφού υπάρχει... δρόμος μέχρι τους ομίλους) και αυτός φαινόταν πως ήταν ο στόχος του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ