ΠΑΟΚ

"Ο Θεός να ευλογεί την αγάπη μου"

"Ο Θεός να ευλογεί την αγάπη μου"
INTIME SPORTS

Η πανέμορφη σύζυγος του Κριστιάν Νομπόα σχολίασε την πρώτη εμφάνιση του 29χρονου μέσου στην Τούμπα και την αποθέωση που γνώρισε. (φωτογραφία)

Ο Κριστιάν Νομπόα άνοιξε νέα σελίδα στην καριέρα του πριν από λίγες μέρες, αποφασίζοντας να μετακομίσει στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ.

Τον 29χρονο άσο, φυσικά, συνοδεύουν οι ευχές για επιτυχία της οικογένειάς του και πιο συγκεκριμένα της συζύγου του, Ολγας Ρομάνοβα, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Η κα Νομπόα δεν θα μπορούσε να μην έχει τα μάτια της στραμμένα στο χθεσινό (18/1) παιχνίδι με τον Πλατανιά, αφού υπήρχε η πιθανότητα ο άντρας να πραγματοποίησει το ντεμπούτο του μπροστά στο κοινό του ΠΑΟΚ. Οπως και έγινε.

"Ο Θεός να ευλογεί την αγάπη μου"

Ο μέσος από το Εκουαδόρ πέρασε στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την λήξη, αποθεώθηκε και η συζυγός του ευχήθηκε μέσω instagram: "Ο Θεός να ευλογεί την αγάπη μου", συνοδεύοντας την ευχή της με το βίντεο της στιγμής που ο Νομπόα αντικαθιστά τον Σαλπιγγίδη.

Ο Κριστιάν Νομπόα, εξάλλου, ευχήθηκε στην γυναίκα του Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μαζί της στο twitter.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ