ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ θέλει Κάντλετς"

"Ο ΠΑΟΚ θέλει Κάντλετς"

Ο 22χρονος επιθετικός της Άιντραχτ Φραγκφούρτης βρίσκεται στο στόχαστρο του "Δικεφάλου", σύμφωνα με την BILD.

Η περίπτωση Μπλάνκο έχει ουσιαστικά κλείσει για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αργεντινός μελετά άλλες προτάσεις και ο Ζήσης Βρύζας συνεχίζει σε άλλο μέτωπο τις επαφές του για τον παίκτη που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της γερμανικής BILD , ο 22χρονος Τσέχος, Βάτσλαβ Κάντλετς βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (ενώ ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από το Αμβούργο, την παλιά του ομάδα την Σπάρτα Πράγας, την Νυρεμβέργη και την Τορίνο).

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο "Δικέφαλος" και η πορτογαλική ομάδα θέλουν τον παίκτη, πληρώνοντας μόνο το συμβόλαιό του και ένα μικρό ποσό για τον δανεισμό.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του κ. Χούμπνερ, αθλητικού διευθυντή της Άιντραχτ.

"Υπάρχουν πολλές προτάσεις για τον Κάντλετς, αλλά θα πρέπει να είναι οι κατάλληλες σε οικονομικό επίπεδο. Αν έρθει κάποια αξιόλογη θα τη συζητήσουμε και θα πάρουμε την απόφασή μας", τόνισε σχετικά.

Υπάρχουν, τέλος, και δηλώσεις του παίκτη που τονίζει "νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Φραγκφούρτη, αλλά θέλω να παίξω περισσότερο για να εξελιχθώ".

Ποιος είναι ο Κάντλετς

Γεννήθηκε στις 20 Μαΐου του 1992 και άρχισε την καριέρα του στην Σπάρτα Πράγας, στην οποία αγωνίστηκε για μία πενταετία. Ο ύψους 1.80μ. επιθετικός (παίζει δεξιά και στην περιοχή) αποκτήθηκε από την Άϊντραχτ το καλοκαίρι του 2013 έναντι 3,5 εκ. ευρώ.

Έχει περάσει από τις μικρές Εθνικές της Τσεχίας και πλέον είναι μέλος της Ανδρών της χώρας του.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Απλά προτάθηκε"


Από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πώς ο Κάντλετς είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που έχουν προταθεί εδώ και εβδομάδες, αλλά η περίπτωσή του δεν απασχολεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ