ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον άτυχο οπαδό του Άρη

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Τόσο Γιώργος Σαββίδης, όσο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους προς τον άτυχο οπαδό του Άρη και την οικογένεια του, με αναρτήσεις στα social media.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ιωαννίδης, φίλος του Άρη από την Κατερίνη και η ανάγκη για να εξευρεθούν πολλά χρήματα για την αποθεραπεία του, έχει ευαισθητοποιήσει όχι μόνο τα μέλη της οικογένειας των "κιτρίνων", αλλά και τον συμπολίτη ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έδειξαν εμπράκτως την στήριξή τους προς τον άτυχο οπαδό του Άρη και την οικογένειά του.

Ο υιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram φωτογραφία του μαζί με αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών που μπορεί ο καθένας να καταθέσει όποιο πόσο επιθυμεί και μαζί το μήνυμα:

"H άποψη μου πάνω σε αυτά τα θέματα δεν αλλάζει. Μπροστά στη ζωή, δεν υπάρχουν χρώματα, δεν υπάρχουν ομάδες. Τίποτα δεν μας χωρίζει. Θα είμαι δίπλα σου φίλε μου, συνέχισε τον αγώνα σου. Υπάρχουν τόσο διαφορετικοί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, αλλά είμαστε όλοι ενωμένοι".

Ο ΠΑΟΚ στηρίζει τον άτυχο οπαδό του Άρη

Επιπλέον, οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον Γιάννη Μυστακίδη, έδωσαν μία φανέλα του τελευταίου υπογεγραμμένη από όλους για δημοπρασία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ