ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ σε συνεδρίαση με θέμα τις ακαδημίες

O ΠΑΟΚ σε συνεδρίαση με θέμα τις ακαδημίες

Ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλο,ς συμμετείχε σε συνεδρίαση του European Club Association με θέμα τις ακαδημίες.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο υπεύθυνος ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος συμμετείχε στην συνεδρίαση της Ενωσης Ευρωπαικών Συλλογων (European Club Association ή αλλιώς ECA) με θέμα τις ακαδημιες.

υτή η συνεδρίαση έγινε στο Μάντσεστερ και μάλιστα υπήρχε ενημέρωση από άνθρωπο της Σίτι. Κατά τα άλλα, την Δευτέρα γίνεται η συνεδρίαση όλων των μελών της Ενωσης Ευρωπαικών Συλλογων και τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Αυτή η συνεδρίαση θα γίνει στο Μόναχο και αφορά τις "μεγάλες" ομάδες και όχι τις ακαδημίες.

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

Παρολυμπιονίκης: Έσβησε την κάμερα πριν πυροβολήσει και σκοτώσει

Σε πλήθος αντιφάσεων έπεσε ο Παραολυμπιονίκης κατά την ανάκριση μέχρι που ομολόγησε τα πάντα, έως και ότι έσβησε το καταγραφικό πριν πυροβολήσει και σκοτώσει τον άνδρα με τον οποίο λογόφεραν για προσωπικούς λόγους

Μερικές αλήθειες που δεν ήξερες για το 1821

Ο συγγραφέας του 'Τα Ψιλά Γράμματα της Ιστορίας', Θεόδωρος Παναγόπουλος, αμφισβητεί όσα γράφουν τα σχολικά βιβλία της ιστορίας για την Επανάσταση.

Ο Ερντογάν προαναγγέλλει νέο δημοψήφισμα για 'Trexit'

Αν πραγματικά συμβεί αυτό, η Τουρκία θα είναι η πρώτη χώρα που θα αποφασίσει για το αν θέλει να βρίσκεται στην Ευρώπη ή όχι, πριν καν ολοκληρωθούν (και αν ποτέ αυτό συμβεί) οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις

Πόσο καλά ξέρεις την μετά Euro 2004 Εθνική Ελλάδας;

Λίγο πριν την αναμέτρηση με το Βέλγιο, τεστάρουμε πόσο στενά παρακολουθείς την πορεία της του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τα τελευταία χρόνια.

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη παραμένει Άγιο Δομίνικο

Το πρώτο της Post στα social media ανάρτησε η Σόφη Πασχάλη που αποχώρησε από το reality. Κι όμως, μετά από τόση καρύδα, εξακολουθεί να κρατάει μια τέτοια στο χέρι

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24