ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 500.000 ευρώ για Κούτσιακ"

Slovakia World Cup soccer team goalkeeper Dusan Kuciak blocks a ball during a training session at Royal Bafokeng Stadium in Rustenburg, South Africa, Monday, June 14, 2010. Slovakia play in the group F of the World Cup Soccer. (AP Photo/ Lee Jin-man)
Slovakia World Cup soccer team goalkeeper Dusan Kuciak blocks a ball during a training session at Royal Bafokeng Stadium in Rustenburg, South Africa, Monday, June 14, 2010. Slovakia play in the group F of the World Cup Soccer. (AP Photo/ Lee Jin-man) ASSOCIATED PRESS

Στην Πολωνία γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της Λέγκια Γκντανσκ για τον 32χρονο διεθνή Σλοβάκο τερματοφύλακα, ωστόσο η προσφορά του κρίθηκε χαμηλή.

Δεν σταματάνε να προκύπτουν νέα ονόματα ως υποψήφιοι για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ. Η πολωνική ιστοσελίδα " weszlo.com" φιλοξενεί ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα (27/6) προσφορά στην Λέγκια Γκντανσκ για την απόκτηση του Ντούσασν Κούτσιακ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η πρόταση του ΠΑΟΚ για τον διεθνή Σλοβάκο τερματοφύλακα έφθασε στις 500.000 ευρώ και η απάντηση της Λέγκια ήταν αρνητική.

Ο συντάκτης του κειμένου, επικαλούμενος πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά την υπόθεση, εκτιμά ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα ανεβάσει την προσφορά τους, χωρίς να το αποκλείει εντελώς.

Ο Κούτσιακ είναι 32 χρονών διεθνής με την Σλοβακία και είχε πολύ καλές εμφανίσιες με την Λέγκια Γκντανσκ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος (17 εμφανίσεις), έχοντας προηγηθεί ένα πέρασμα χωρίς επιτυχία από τη Χαλ. Ο Κούτσιακ είχε αρχίσει την καριέρα του από την Βασλούι και ακολούθησαν πέντε πολύ καλά χρόνια στη Λέγκια Βαρσοβίας, όπου υπήρξε συμπαίκτης του Πρίγιοβιτς.

Photo credits: AP Photo/ Lee Jin-man

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ