ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για Τσίμιροτ"

"Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 4 εκατ. ευρώ για Τσίμιροτ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσίμιροτ δεν πωλείται από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στη Βοσνία, μέσω δημοσιευμάτων, συντηρείται το ενδιαφέρον γερμανικών ομάδων για τον μέσο του "Δικεφάλου".

Η στάση του ΠΑΟΚ στο θέμα Τσίμιροτ που πάει να δημιουργηθεί με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα στον βοσνιακό Τύπο είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή: "Ο Γκόικο δεν πωλείται".

Ωστόσο, νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας " bosnische-nationalmannschaft.com" αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση της Βέρντερ υψους 4 εκατ. ευρώ.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Τσίμιροτ και ο ατζέντης του -παρότι κολακευμένοι από την κρούση της Βέρντερ- θέλουν να παραμείνουν στον ΠΑΟΚ, που ο νεαρός μέσος περνά καλά και υπάρχει ανοιχτή και η πρόκληση του Champions League, ωστόσο, ο Ιβάν Σαββίδης είναι εκείνος που θα αποφασίσει αν θα κάνει δεκτή κάποια πρόταση.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ εδώ και δύο μέρες τονίζουν ότι δεν υπήρχε κάποια πρόταση που να έχει φτάσει στα γραφεία της ομάδας, παρά τα όσα έλεγε και στους ανθρώπους της ομάδας ο ατζέντης του παίκτη.

Το σημαντικό είναι όμως ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να χτίσει πάνω στον Τσίμιροτ και θεωρεί ότι δεν είναι η ώρα ακόμη να δοθεί με μεταγραφή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ