ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος μάς θυμίζει τον Στοχ

Ο Πανιώνιος μάς θυμίζει τον Στοχ
WWW.MOTIONTEAM.GR

Ενα από τα πιο όμορφα γκολ της καριέρας του πέτυχε ο Σλοβάκος άσος στο περσινό παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Πανιωνίου στην Τούμπα (VIDEO)

Η ποιότητα του Μίροσλαβ Στοχ δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ πέρσι το καλοκαίρι σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου και δικαιολογημένα, γιατί ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός είχε προλάβει να δείξει τις ικανότητές του αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε.

Παρόλο, μάλιστα, που σε μεγάλο διάστημα της περσινής περιόδου προβλημάτισε με την παρουσία του, στην αρχή και στο τέλος της σεζόν πρόλαβε να φανερώσει δείγματα της αξίας του. Εκτός της γκολάρας που σημείωσε απέναντι στην Σάλκε με κίνηση και σουτ εκτός περιοχής, "ζωγράφισε" ακόμη μία φορά στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η στιγμή έρχεται στο μυαλό όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με αφορμή το σαββατιάτικο (3/1) ματς με τους "κυανέρυθρους" στην Τούμπα. Τότε ο Στοχ έγινε κάτοχος της μπάλας πλάγια εκτός περιοχής και με φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα σε σημείο που ο Γιαννακόπουλος δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ