ΠΑΟΚ

Ο Ούγγρος Μπίγκναρ στο Λίμπερετς - ΠΑΟΚ

Ο Ούγγρος Μπίγκναρ στο Λίμπερετς - ΠΑΟΚ

Η UEFA όρισε, ως όφειλε, τους διαιτητές της αναμέτρησης της Πέμπτης (29/9) ανάμεσα σε Λίμπερετς και ΠΑΟΚ. Ενημερώνουν οι Τσέχοι για την ίωση που οδήγησε σε αναβολή το παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ο 37χρονος Τάμας Μπίγκναρ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα της Πέμπτης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σλόβαν Λίμπερετς που θα γίνει στην Τσεχία. Για τον Ούγγρο ρέφερι αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι σε επίπεδο ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στα δυο πρώτα του παιχνίδια καταγράφηκαν νίκες των φιλοξενούμενων, καθώς είχε διευθύνει τις αναμετρήσεις Σκεντερμπέου - Μπεσίκτας (0-1) και Μπελενένσες - Βασιλεία (0-2).

Όσον αφορά την διεξαγωγή του παιχνιδιού, η ΟΥΕΦΑ όρισε όπως όφειλε να κάνει, διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Εντός της ημέρας οι ιθύνοντες της Λίμπερετς θα ενημερώσουν την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τα αποτελέσματα των ελέγχων και των εξετάσεων που έγιναν στους παίκτες της ομάδας, σχετικά με την ίωση από την οποία προσβλήθηκαν δώδεκα παίκτες.

Αυτό ανάγκασε την τσέχικη ομοσπονδία να αναβάλει το παιχνίδι πρωταθλήματος του περασμένου Σαββάτου, με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας να είναι από το απόγευμα της Παρασκευής εσώκλειστοι στο προπονητικό κέντρο καθώς η ίωση που προσέβαλε σχεδόν τη μισή ομάδα είναι μεταδοτική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ