ΠΑΟΚ

Ο Όλσεν ξεκινάει με την ΑΕΚ

Ο Όλσεν ξεκινάει με την ΑΕΚ
Όλσεν INTIME SPORTS

Ο Ίγκορ Τούντορ θα κάνει αύριο την τελική δοκιμή για το σχήμα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, σκέφτεται, όμως, να δώσει ξανά γάντια βασικού στον Σουηδό, Ρόμπιν Όλσεν.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει δημιουργήσει μία σπαζοκεφαλιά για τον Ίγκορ Τούντορ αναφορικά με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα. Το κυριότερο δίλημμα του Κροάτη τεχνικού είναι αν θα βάλει τον Όλσεν (μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην Ξάνθη) ή τον Βελλίδη κάτω από την εστία της ομάδας του.

Φαίνεται ότι γέρνει προς την επιλογή του Σουηδού, καθώς μπορεί να μην έκανε διπλό στη διάρκεια της προπόνησης, ωστόσο, μέσα από τις ασκήσεις φάνηκε η πρόθεσή του να δώσει στον 26άχρονο τερματοφύλακα τα γάντια του βασικού.

Κι αυτό γιατί θεωρεί ότι μετά την παρουσία του στην Ξάνθη, του δίνεται η δυνατότητα να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ, που μέχρι τώρα ήταν πολύ κάτω του μετρίου.

Ο Κροάτης τεχνικός, μάλιστα, σκέφτεται να βάλει την ίδια τετράδα στην άμυνα με αυτή που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο στα Πηγάδια. Τον Κίτσιου δεξιά, τον Κοροβέση αριστερά και στόπερ τους Βίτορ και Τζαβέλλα.

Οι τελικές αποφάσεις, τόσο για τη θέση του γκολκίπερ και την γραμμή άμυνας, όσο και τη μεσαία και επιθετική γραμμή, ο 37χρονος τεχνικός αναμένεται να τις πάρει στην αυριανή προπόνηση στην Τούμπα, που θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ