ΠΑΟΚ

Ο Μυστακίδης ως το 2018 στον ΠΑΟΚ

Ο Μυστακίδης ως το 2018 στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο 21άχρονος μεσοεπιθετικός, Γιάννης Μυστακίδης επέκτεινε για ένα ακόμη χρόνο το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. "Ο Όλσεν ψάχνει ομάδα να παίζει", δηλώνει ο ατζέντης του.

Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι από τους παίκτες που "όταν τους βάζεις στο γήπεδο πάντα δίνουν κάτι"όπως δήλωσε ο Ίγκορ Τούντορ χθες το βράδυ και αυτό ο ΠΑΟΚ φρόντισε να το επιβραβεύσει. Πριν από λίγο καιρό τον κάλεσε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ομάδα (κάτι που αποκάλυψε χθες ο Άρνεσεν στον ΣΚΑΪ).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, το νέο συμβόλαιο αυξάνει κατά ένα χρόνο τη συνεργασία των δύο πλευρών (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, ενώ αυτό που ίσχυε μέχρι πριν λίγο καιρό είχε ισχύ για 1,5 ακόμη χρόνο), ενώ υπάρχει φυσικά και αναπροσαρμογή των απολαβών του.

"Ο Όλσεν θέλει ομάδα να παίζει"

Οι δηλώσεις του Ίγκορ Τούντορ για την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει τερματοφύλακα έφτασαν μέχρι τη Σουηδία. Η εφημερίδα "Aftonbladet.se" μιλά για "κρίση τερματοφυλάκων στην Εθνική", καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Έρικ Χάμρενς, βλέπει τους δύο βασικούς τερματοφύλακες του να είναι ανενεργοί. Ο Αντρέας Ίσακσον έχει αν αγωνιστεί από τις 30 Οκτώβρη με την Κασίμπασα, ενώ και ο Όλσεν δεν υπoλογίζεται από τον ΠΑΟΚ.Φιλοξενούνται και δηλώσεις του ατζέντη του 26χρονου τερματοφύλακα του Δικεφάλου, Χασάν Σεντινκάγια. "Δεν έχω ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ ότι θα ήθελαν να παραχωρήσουν με πώληση ή δανεισμό τον Ρόμπιν. Το μόνο που ενδιαφέρει τον Ρόμπιν είναι να είναι βασικός σε μία ομάδα, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να πάρει θέση στην αποστολή της Σουηδίας για τα τελικα΄του EURO 2016. Κατά συνέπεια, θα συζητούσαμε για μία μετακίνηση του Ρόμπιν, μόνο αν του διασφαλιζόταν χρόνος συμμετοχής", είπε χαρακτηριστικά.

Μακ: "Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό"

Μέσω της προσωπικής ιστοσελιδας του ο Ρόμπερτ Μακ έκανε σχόλιο μετά το ματς με τη Βέροια. Και αναφέρθηκε κυρίως στην κατάσταση της υγείας, καθώς αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγωνιστικό χώρο.Συγκεκριμένα, είπε: "Έχω μία ενόχληση στη γάμπα, ελπίζω όμως ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Τη Δευτέρα θα γνωρίζω μετά την εξέταση που θα κάνω".Όσο για το χθεσινό ματς, πρόσθεσε: "Δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε το παιχνίδι, αλλά σταδιακά βρήκαμε το ρυθμό μας και πήραμε το προβάδισμα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά ήρθε η ισοφάριση. Στη συνέχεια βάλαμε το δεύτερο γκολ και πήραμε δίκαια τη νίκη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ