ΠΑΟΚ

Ο Μπερμπάτοφ στη "Mirror"

Ο Μπερμπάτοφ στη "Mirror"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με μία έξυπνη γελοιογραφία και ένα κείμενο που θέτει προβληματισμούς για το μέλλον της δημοσιογραφίας, η ιρλανδική έκδοση της Indepedent σχολιάζει την συνέντευξη του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στον εαυτό του.

Ήταν τόσο μεγάλος ο αντίκτυπος της συνέντευξης του Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ στον... δημοσιογράφο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, που ακόμη μέσα ενημέρωσης στο εξωτερικό ασχολούνται με αυτή. Χαρακτηριστικό το παράδειγμα της ιρλανδικής έκδοσης της Indepedent που μιλά για ένα έξυπνο τρόπο να βγάλουν χρήματα τα διάσημα πρόσωπα στην εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης.

Με αφορμή την αυτοσυνέντευξη Μπερμπάτοφ, ο συντάκτης του κειμένου θέτει σοβαρά ερωτήματα για το μέλλον της δημοσιογραφίας και είναι αξιοσημείωτος ο τρόπος με τον οποίο αρχίζει το κείμενο: "Σ' αυτές τις εποχές αβεβαιότητας στη βιομηχανία των εφημερίδων, το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να δούμε ήταν τον Μπερμπάτοφ να παίρνει συνέντευξη απ΄τον εαυτό του".

Το κείμενο συνοδεύεται από ένα σκίτσο (γελοιογραφία) με τον Μπερμπάτοφ να κοιτιέται στον καθρέφτη και έναν άνδρα δίπλα του να λέει "Δεν είναι ευχαριστημένος με τον Τύπο, αλλά δίνει συνέντευξη στη Mirror (σ.σ. ο καθρέφτης στα αγγλικά, αλλά και το όνομα της γνωστής αγγλικής εφημρίδας).

Ο Μπερμπάτοφ στη "Mirror"

Τζαβέλλας, Χαρίσης και Τσίμιροτ για MVP

Εγιναν γνωστοί από την ΠΑΕ οι υποψήφιοι για το βραβείο του μήνα Γενάρη σχετικά με τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι Τζαβέλλας, Χαρίσης και Τσίμιροτ. Ο κόσμος του "Δικεφάλου" θα ψηφίσει και θα αναδείξει τον καλύτερο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ