ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ, το Λονδίνο και οι επαφές με τον ατζέντη του Περέιρα

Ο Μίχελ, το Λονδίνο και οι επαφές με τον ατζέντη του Περέιρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ συζητά με παράγοντες και ιδιοκτήτες των ομάδων στο Λονδίνο, ενώ προγραμματίζει ραντεβού και με τον ατζέντη του Φακούντο Περέιρα. Διάψευση Παπαμιμίκου για εμπλοκή στον ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Λούμπος Μίχελ να έχει ταξιδέψει στο Λονδίνο. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για την οποία το Sport24.gr είχε γράψει από χθες, μαζί και για τις επαφές του Σλοβάκου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με παράγοντες και ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων.

Όπως αναφέραμε στο ρεπορτάζ στόχος είναι μία ευρύτερη συνεργασία (σε επίπεδο τεχνογνωσίας κυρίως), αλλά και δανεισμοί παικτών που θα βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν.

"Τα λένε" για το μέλλον της σχέσης ΠΑΟΚ-Περέιρα

Ο Φακούντο Περέιρα πάει πολύ καλά στη Ρασίνγκ Κλουμπ, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Έχει μέχρι στιγμής στη σεζόν 15 ματς και 3 γκολ και οι άνθρωποι της ομάδας της Αργεντινής δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους και τη διάθεση να τον κρατήσουν. Ωστόσο, ο 29χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και στη συμφωνία δανεισμού έχει μπει ρήτρα εξαγοράς 1 εκ. ευρώ.

Το αν οι Αργεντινοί μπουν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν με τον ΠΑΟΚ ή τεθεί θέμα επιστροφής του στην ομάδα του "Δικεφάλου" για να παραμείνει θα ξεκαθαρίσει σε ραντεβού που αναμένεται να έχει τις επόμενες μέρες ο Λούμπος Μίχελ με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή. Στη συζήτηση που θα γίνει θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στη σχέση Περέιρα-ΠΑΟΚ.

Διάψευση Παπαμιμίκου για εμπλοκή στον ΠΑΟΚ

Εξάλλου, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις πληροφορίες για ανάληψη πόστου στον ΠΑΟΚ. Όπως τόνισε στην ιστοσελίδα "larisanet", ουδέποτε υπήρξε συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: "Ουδέποτε υπήρξε τέτοια συζήτηση με τον κ. Σαββίδη, τον οποίο σέβομαι και τον εκτιμώ πάνω από όλα ως άνθρωπο. Δε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σ' αυτή τη φάση με το ποδόσφαιρο. Έχω αφοσιωθεί στο επάγγελμα μου, τη δικηγορία και σ’ αυτό το επίπεδο θα κινηθώ. Σε κάθε περίπτωση, η αγάπη για το ποδόσφαιρο παραμένει".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ