ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ ψάχνει παίκτες σε κορυφαίες αγορές

Ο Μίχελ ψάχνει παίκτες σε κορυφαίες αγορές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλαγές στη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ με εντολή Ιβάν Σαββίδη και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, να αναζητά λύσεις σε πρωταθλήματα πρώτης γραμμής.

Ο Λούμπος Μίχελ έκανε την έρευνά του στο εξωτερικό, τα συζήτησε με τον Βλάνταν Ίβιτς και πλέον περιμένει τον Ιβάν Σαββίδη να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο για να πάρει την έγκριση για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου. Οι πληροφορίες του Sport24.gr, θέλουν τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου να αλλάζει την πολιτική που ακολουθούσε τα προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος.

Επί Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ στηριζόταν πολύ στις προτάσεις συγκεκριμένων ατζέντηδων (από το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, μέχρι τον Ουκρανό ατζέντη, Βαντίμ Σαμπλί που το καλοκαίρι έφερε Σάχοφ και Μάτος).Πλέον, προσπαθεί να διευρύνει, μέσω Μίχελ, τον κύκλο των ατζέντηδων με τους οποίους μιλά, ρίχνοντας το βάρος σε ανθρώπους που εκπροσωπούν πολλούς παίκτες σε κορυφαία πρωταθλήματα όπως της Premier League και της Bundesliga.

Αυτό προφανώς φανερώνει μία διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να φέρει στον ΠΑΟΚ, ποδοσφαιριστές από ψηλότερα ράφια (και άρα με μεγαλύτερο κόστος), όμως θα πρέπει να πιστοποιηθεί και στην πράξη και αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι για τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή και τους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ