ΠΑΟΚ

Ο Μίχελ έχει έτοιμο φορ για κάθε σενάριο

Ο Μίχελ έχει έτοιμο φορ για κάθε σενάριο
Μίχελ Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ έχει έτοιμη τη λίστα για τον φορ που ο ΠΑΟΚ θα πάρει σε κάθε περίπτωση, αλλά ενδεχόμενη πρόκριση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ποια θα είναι η επιλογή.

Η απόφαση για την απόκτηση ενός ακόμη φορ περιοχής είναι ειλημμένη. Την... ανακοίνωσε το βράδυ του πρώτου αγώνα με τον Άγια, στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που συνάντησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Είναι, επίσης, ξεκάθαρο ότι η τελική κίνηση για την απόκτηση του επιθετικού περιοχής θα γίνει μετά τη ρεβάνς με τον Άγιαξ.

Φορ θα αποκτηθεί όπως και να 'χει, η πρόκριση (και τα επιπλέον χρήματα που θα φέρει στα ταμεία) όμως θα παίξει το δικό της ρόλο.Ο Λούμπος Μίχελ έχει έτοιμη λίστα για κάθε ενδεχόμενο. Είτε ο ΠΑΟΚ συνεχίσει στο Champions League, είτε "υποβιβαστεί" στα πλέι οφ του Europa League. Θα την παρουσιάσει και στον ΙΒάν Σαββίδη που αναμενόταν αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα ανάψει το "πράσινο φως", αλλά η επιλογή θα φέρει τη σφραγίδα Μίχελ και Ίβιτς. Είναι σαφές ότι η υπόθεση Μπερμπάτοφ έχει ωθήσει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ στο να βάζει πιο πάνω απ' οτιδήποτε άλλο τα "καθαρά" ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Κι αυτά λένε ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί να αποκτήσει ένα παίκτη σε καλή ηλικία με προοπτική εξέλιξης και δυνατότητα μεταπώλησης και παράλληλα ένα συμβόλαιο που ενδεχομένως θα είναι το υψηλότερο στην ομάδα, αλλά δεν θα έχει... χαώδη διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα.Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες μέρες, ο Μίχελ έχει ήδη προχωρήσει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών.

Και τώρα έρχεται η ώρα για την τελική επιλογή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ