ΠΑΟΚ

Ο Μίκου περιμένει τον ΠΑΟΚ

Ο Μίκου περιμένει τον ΠΑΟΚ

Όλοι στον ΠΑΟΚ μιλάνε για τον φορ που θα αποκτηθεί και ο Βενεζουελάνος, Μίκου, δεν έχει ξεχάσει το έντονο φλερτ του καλοκαιριού

Ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε δημόσια ότι θα ήθελε στις 3 Ιανουαρίου όταν επαναρχίσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ να είναι ενισχυμένος με, τουλάχιστον, έναν ποδοσφαιριστή. Ο Γιώργος Σαββίδης, μέσω instagram, έστειλε το μήνυμα ότι ήδη υπάρχουν επαφές για να αποκτηθεί επιθετικός, ενώ ο Λούμπος Μίχελ έχει αρχίσει ήδη τα ταξίδια μεταγραφικού χαρακτήρα.

Είναι ξεκάθαρο ότι το θέμα της απόκτησης φορ είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ιανουαρίου και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Στο μεταξύ, υπάρχουν πληροφορίες από την Ισπανία ότι ο Μίκου δεν έχει βγάλει από το μυαλό του τον ΠΑΟΚ. Παρότι εδώ και πάνω από δύο μήνες έχει αρχίσει να παίρνει σταθερά χρόνο συμμετοχής στα ματς της Ράγιο Βαγιεκάνο (μετρά 8 συμμετοχές και 1 γκολ στη Segunda Division και ένα ματς στο Copa del Rey), η προοπτική μεταγραφής του στον Δικέφαλο τον απασχολεί έντονα.

Ο Λούμπος Μίχελ έχει ανοιχτό δίαυλο με τον ατζέντη του, όπως και με τους εκπροσώπους άλλων επιθετικών και μένει να φανεί αν θα ρίξει το βάρος στην περίπτωση του 31χρονου Βενεζουελάνου (το συμβόλαιό του με τη Ράγιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σαφώς οι απαιτήσεις της στο ενδεχόμενο κρούσης θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με το καλοκαίρι) ή σε κάποια άλλη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ