ΠΑΟΚ

Ο... μεταμορφωμένος Σκόνδρας επιθετικά

Ο... μεταμορφωμένος Σκόνδρας επιθετικά
Σκόνδρας INTIME SPORTS

Η συνεισφορά του Γιάννη Σκόνδρα στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική χρονιά.

Μοιάζει λες και αποτελεί μια... εσωτερική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Γιάννη Σκόνδρα ο οποίος είναι κατά πολύ βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι (2013-14) και έχει ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του.

Μάλιστα στο ματς με την Βέροια έπαιξε σημαντικό ρόλο για την νίκη του "Δικεφάλου" αφού έδωσε δύο ασίστ. Ο ίδιος την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά (2014-15) εκτός από τις όποιες βοήθειες "δίνει" αμυντικά, συνεισφέρει αρκετά και στο επιθετικό κομμάτι των "ασπρόμαυρων".

Σε σχέση με την περασμένη σεζόν, μάλιστα, είναι μεγάλη η αγωνιστική "έκρηξη" του Σκόνδρα φέτος αναφορικά με τα όσα προσφέρει στον ΠΑΟΚ επιθετικά. Εχουμε και λέμε...

Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής την σεζόν 2013-2014 είχε μία ασίστ και αυτή ήταν στο εκτός έδρας ματς (0-1) Κυπέλλου με τον Ηρακλή. Πέραν αυτής της ασίστ... τίποτε άλλο. Οσο για φέτος (2014-15); Ηδη μετράει έξι ασίστ και αυτές ήταν στο εκτός έδρας (0-4) αλλά και στο εντός έδρας (1-0) ματς με τον Πλατανιά, στον αγώνα (3-0) με την Νίκη Βόλου, στο παιχνίδι (6-1) με την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα και στον εκτός έδρας αγώνα (1-3) με την Βέροια (έδωσε δύο ασίστ).

Επίσης σκόραρε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Σε σύγκριση με πέρυσι (μία ασίστ συνολικά), δηλαδή, μιλάμε για έναν... άλλο και μεταμορφωμένο Σκόνδρα φέτος (έξι ασίστ συνολικά, αλλά και ένα γκολ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ