ΠΑΟΚ

Ο Κωνσταντινίδης, η Ντόρτμουντ και ο Βεζυρτζής

Ο Κωνσταντινίδης, η Ντόρτμουντ και ο Βεζυρτζής
Κωνσταντινίδης INTIME SPORTS

Οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ που... ρώτησαν για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και ο Νίκος Βεζυρτζής που καταγράφει τι θα πρέπει να αλλάξει στο εξής στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε αναλυτικά.

Mε την πολύ καλή εμφάνισή του απέναντι στην Ντόρτμουντ, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Οι Γερμανοί μάλιστα δεν έμειναν... ασυγκίνητοι σε ό,τι αφορά τον νεαρό παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου έκαναν ερωτήσεις για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή μπακ στο περιβάλλον των εκπροσώπων του παίκτη και πληροφορήθηκαν για τα δεδομένα στο νέο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας έτσι να φανεί η διάθεσή τους να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Οι παρεμβάσεις του Βεζυρτζή

Ο Νίκος Βεζυρτζής περνά από το... μικροσκόπιο διάφορα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μετά την ένταξή του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. Μάλιστα έχει καταγράψει αδυναμίες και πράγματα που θεωρεί ότι δεν λειτουργούν σωστά στον "Δικέφαλο" και πως πρέπει να αλλάξουν.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος θα αποφασίσει ποιες... παρεμβάσεις του έμπειρου παράγοντα θα εγκρίνει. Θυμίζουμε πως στις 21 Δεκέμβρη υπάρχει η Γ.Σ. για το νέο διευρυμένο διοικητικό συμβούλιο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ