ΠΑΟΚ

Ο Κρέσπο, ο Μπίσεσβαρ και ο "δίκαιος" Λουτσέσκου

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ενδιαφέρον του Ερυθρού Άστερα για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποδεικνύεται περισσότερο φιλολογικό καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία δεν πρόκειται να υπάρξει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.

Ακόμη και αν υπήρχε πάντως δύσκολα ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δεχόταν να παραχωρήσει τον Κρέσπο τον οποίο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει δημόσια παραδεχθεί πως ο Ισπανός ήταν φέτος ο παίκτης που του έχει δώσει πολλά περισσότερα από τα εύσημα που έχει πάρει και το γεγονός ότι αποκτήθηκε ο Εβγέν Χατσερίντι δεν σημαίνει ότι ο Κρέσπο θα βρεθεί στα αζήτητα.

Ο Λουτσέσκου έδειξε στη διάρκεια της σεζόν, ότι μπορεί να διαχειριστεί με επιτυχία τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως όσους δεν αγωνίζονταν βασικοί και να παίρνει από αυτούς το 100% όταν το χρειάζεται. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι άλλωστε το καλύτερο παράδειγμα διαχείρισης του Ρουμάνου τεχνικού.

Ο,τι έκανε με τον Ολλανδό, ο προπονητής του Δικέφαλου θα πρέπει να το κάνει ακόμη πιο έντονα την επόμενη αγωνιστική περίοδο και με περισσότερους ποδοσφαιριστές. Να τους πείσει δηλαδή πως το να μένουν στον πάγκο δεν σημαίνει ότι δεν υπολογίζονται. Να τους ξεκαθαρίσει ότι όλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και πως θα είναι όπως έδειξε και φέτος ότι είναι δίκαιος απέναντι τους.

Ο Κρέσπο θα είναι φυσιολογικά ένας από αυτούς και αν τα μεταγραφικά εξελιχθούν όπως τα περιμένουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, παρόμοιες περιπτώσεις θα υπάρχουν πολλές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ