ΠΑΟΚ

Ο Κλάους το καλύτερο γκολ για τον Γενάρη

Ο Κλάους το καλύτερο γκολ για τον Γενάρη
Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επικράτησε στον διαγωνισμό για το best goal του περασμένου μήνα. Μακ: "Σπάσαμε ένα αρνητικό σερί".

Ο κόσμος ανέδειξε ως κορυφαίο γκολ Ιανουαρίου, αυτό του Κλάους στον αγώνα με τον Πλατανιά όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0.

Ο Αθανασιάδης με μονοκόματο σουτ είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα, συγκεντρώνοντας το 46% των ψήφων του κοινού και αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ρόμπερτ Μακ και το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναιτωλικό και στην τρίτη τον Μιγκέλ Βίτορ και την κεφαλιά του κόντρα στον Πανιώνιο με 8%.

Μακ: "Παίξαμε σαν ομάδα"

Στο μεταξύ ο Μακ τοποθετήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, για τη νίκη του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Βέροια: "Είμαστε χαρούμενοι που επιτέλους σπάσαμε το δυσάρεστο σερί απωλειών.

Κάναμε μία εξαιρετική αρχή στο παιχνίδι και σκοράραμε μετά από δέκα λεπτά. Παίξαμε καλά και στη συνέχεια και πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο πετύχαμε άλλα δύο γκολ. Χρειαζόμασταν τη νίκη. Μετά από πολύ καιρό παίξαμε σαν ομάδα, χαρήκαμε το ματς".

Πρόσθεσε αναφορικά με την δική του παρουσία; "Δεν ήμουν τόσο καλός, έχω κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παλέψουμε για την συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ