ΠΑΟΚ

Ο Ίβιτς και τα στηρίγματά του

Ο Ίβιτς και τα στηρίγματά του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεύτερη μέρα στο Όστερμπεκ και ο Βλάνταν Ίβιτς έδειξε με ποιον τρόπο και… συνεργάτες επιχειρεί να κερδίσει τον χρόνο για να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του οι παίκτες του (VIDEO)

Δύσκολη μέρα η δεύτερη του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ, καθώς ο Βλανταν Ίβιτς και οι παίκτες του κλήθηκαν να δουλέψουν σε όλων των ειδών τις καιρικές συνθήκες. Αέρας, βροχή, συννεφιά ήλιος, θερμοκρασία που ανεβοκατέβαινε σαν τον δείκτη του χρηματιστηρίου μετά από το Brexit.

Λίγο, όμως, φάνηκε να τους απασχολεί, καθώς ο Σέρβος τεχνικός «καίγεται» να μοντάρει την ομάδα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τέλη Ιουλίου και να περάσει τη φιλοσοφία τους στους ποδοσφαιριστές του.

Στην απογευματινή προπόνηση, για παράδειγμα, επέμενε πολύ στις τοποθετήσεις που πρέπει να έχει κάθε παίκτης στο ρόλο του (ασχολήθηκε ειδικά με τους μέσους) και το πώς πρέπει να κινούνται. «Αν ο καθένας πάει όπου να ‘ναι, δεν υπάρχει ισορροπία», είπε χαρακτhριστικά.

Και επίσης επέμεινε πολύ στην πίεση και στο τάιμινγκ που πρέπει να γίνεται. «Εμείς θα επιλέγουμε πότε θα πιέζουμε και πότε όχι» τόνισε.

Τα στηρίγματα εντός γηπέδου

Ο Σέρβος τεχνικός, όμως, ξέρει ότι δεν γίνεται να βρίσκεται παντού ανά πάσα στιγμή γι αυτό έχει και βοηθούς στην… πλύση εγκεφάλου. Ποδοσφαιριστές σε κάθε γραμμή που κατευθύνουν τους συμπαίκτες του. Όπως ο Μαλεζάς χθες στο δίτερμα (απόντων και των Τζαβέλλα, Τζιόλη) που δεν σταματούσε να κατευθύνει τους συμαπίκτες της ομάδας του, ειδικά τους νεαρούς.

*Στο Όστερμεκ βρίσκεται και ένα Σέρβος που διατηρεί κέντρο αποκατάστασης στο Βελιγράδι, γνωρίζει τον Ίβιτς και δίνει συμβουλές πάνω σε θέματα αποκατάστασης ποδοσφαιριστών.

*Μάλλον προχώρησαν πολύ την υπόθεση οι Ρουμάνοι που έγραψαν για τον Σίλβιου Λουνγκ Τζουνιορ. Προφανώς είναι ένας από τους πολλούς τερματοφύλακες που έχουν προταθεί, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια κίνηση από πλευράς ΠΑΟΚ.

Δείτε το video που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την απογευματινή προπόνηση

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ