ΠΑΟΚ

Ο δεκάλογος τουMVPΤζαβέλλα

Ο δεκάλογος τουMVPΤζαβέλλα
Τζαβέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζαβέλλας μιλά στοSport24.grγια τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ήταν η χρονιά του δίχως δεύτερη σκέψη. Ο Γιώργος Τζαβέλλας τα σάρωσε όλα. Αναδείχθηκε κορυφαίος του ΠΑΟΚ τόσο από τον κόσμο όσο και από τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος ανέλυσε σε συνέντευξη Τύπου το μυστικό της επιτυχίας του. Ωστόσο, άφησε και κάποια σημεία που ήρθε να καταγράψει η συνέντευξη που δίνει σήμερα στοSport24.gr.

Ο διεθνής αμυντικός, λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει για την Αυστραλία και να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μίλησε για τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που «σημάδεψαν» τη σεζόν που έκλεισε για τον ΠΑΟΚ.

Ιδού ο δεκάλογος του Γιώργου Τζαβέλλα..

Η κορυφαία ανάμνηση της σεζόν:
"Το διπλό στη Ντόρτμουντ. Ήταν μία μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη που θα μείνει στην ιστορία".

Η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν:
"Το παιχνίδι με τον Ηρακλή στην Τούμπα. Ήταν μία ήττα που δεν την ήθελα καθόλου..."

Η ατάκα-δήλωση που σου έμεινε από αυτή τη σεζόν:
"Η ατάκα του Σαββίδη που είπε: "βγαίνω μπροστά σε όλο αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και προστατεύω την ομάδα μου. Νομίζω πέρασε αυτό μέσα στην ομάδα και μας έκανε καλό. Ήταν κορυφαία ατάκα".

Ο δικός σου MVP στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ:
"Εγώ ψηφίζω MVP τον Τζιόλη. Όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι τίμιος, παίζει πάντα για την ομάδα, προσπαθεί με όσα προβλήματα κι αν έχει στα πόδια του να μην χάνει ούτε ένα παιχνίδι, βοηθάει τους μικρούς και μας δίνει και ηρεμία στα αποδυτήρια. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και μία κορυφαία προσωπικότητα για μένα".

Το πιο κομβικό ματς για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στην πρωτιά στα play offs:
"Το πιο κομβικό ήταν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ. Νομίζω αν δεν το κερδίζαμε θα μιλούσαμε για διαφορετικό στόχο".

Ίγκορ Τούντορ:
"Σε λίγα χρόνια θα γίνει μεγάλος προπονητής. Χρειάζεται όμως λίγο χρόνο". Μετά από νέα ερώτηση για το τι του λείπει και θα το κερδίσει με τον χρόνο): "Του λείπει ηρεμία. Είναι πολύ καλός προπονητής, κάνει καλή προπόνηση και δουλεύει πάρα πολύ την ομάδα".

Βλάνταν Ίβιτς:
"Αυτό το δίμηνο τα έκανε όλα τέλεια. Όλα ήταν τέλεια. Η διαχείριση της ομάδας εντός αποδυτηρίων, η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού με τόσα προβλήματα που είχαμε, πιστώνεται σε εκείνον".

Ιβάν Σαββίδης:
"Δίπλα μας σε όλα. Ασφάλεια. Αισθάνεσαι ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Αν κάνεις αυτό που πρέπει. Αν κάνεις σωστά τη δουλειά σου. Είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος".

Γιώργος Σαββίδης:
"Ό,τι έχω πει για τον Ιβάν Σαββίδη αγγίζει όλη την οικογένεια. Είναι ένα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Προσπαθεί να είναι κοντά στην ομάδα και νομίζω ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ακόμη πιο ενεργά".

Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ:
"Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τον Μπερμπάτοφ. Σίγουρα θα ήθελα να είχε βοηθήσει περισσότερο την ομάδα, όμως για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε. Δεν έχω να πω κάτι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ