ΠΑΟΚ

Ο ατζέντης του Άρνεσεν και το ματς με τον Αστέρα

Ο ατζέντης του Άρνεσεν και το ματς με τον Αστέρα

Ο Τούρκος ατζέντης, Αταλάι Μουτλού έδωσε το παρών στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Αστέρας και ήταν αυτός που έκανε την προεργασία για να "τελειώσει" το θέμα της συμφωνίας του "Δικεφάλου" με τον Φρανκ Άρνεσεν.

Mια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φρανκ Άρνεσεν "ανέβασε" στο λογαριασμό του στο twitter ο Τούρκος ατζέντης, Αταλάι Μουτλού.

Αυτή έχει τραβηχτεί πριν την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του Δανού με τον ΠΑΟΚ. Για την συνεργασία του "Δικεφάλου" με τον Άρνεσεν μεσολάβησε ο Μουτλού ο οποίος μάλιστα ήταν στην Τούμπα στο ματς (24/5) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ουσιαστικά δηλαδή ο Τούρκος έκανε την προεργασία για να "τελειώσει" θετικά το ζήτημα της συμφωνίας με τον Δανό που ανακοινώθηκε στις 27/5, λίγο πριν παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Αναφορά σε Κλάους δίχως κάτι... νέο

Στην Ιταλία ασχολούνται συνεχώς με το ότι η Ουντινέζε και η Σασουόλο έχουν κατά νου τον Στέφανο Αθανασιάδη δίχως ωστόσο να "δίνουν" κάποια "φρέσκια" είδηση σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Ένα ζήτημα που έχει γραφτεί πολλές φορές στη συγκεκριμένη χώρα και αναφέρει το Σάββατο (30/5) και η ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com, τονίζοντας πως η Ουντινέζε και η Σασουόλο παρακολουθούν την περίπτωση του Κλάους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ