ΠΑΟΚ

Ο Άρνεσεν έφερε συμφωνία με κόουτς

Zagreb 01.12.2013.-sport-
Dinamo-Hajduk-Igor Tudor
foto Nenad Rebersak
Τούντορ ZAGREB 01.12.2013.-SPORT- DINAMO-HAJDUK-IGOR TUDOR FOTO NENAD REBERSAK

Η έλευση του Άρνεσεν με παρέα στη Θεσσαλονίκη δημιούργησε έντονη σεναριολογία που αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Παρουσιάστηκε στο στρατό ο Κωνσταντινίδης

Στο κόκκινο έχει πάει η αγωνία των φίλων του ΠΑΟΚ για το νέο προπονητή της ομάδας. Ο Φρανκ Άρνεσεν δουλεύει πυρετωδώς πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και η χθεσινή άφιξή του στη Θεσσαλονίκη με έναν άνδρα που ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητά του δημιούργησε πολλά σενάρια.

Ας αρχίσουμε με όσα είναι επιβεβαιωμένα από το ρεπορτάζ:

- Μέχρι χθες το πρωί δεν υπήρξε συμφωνία με κάποιον από τους υποψήφιους με τους οποίους μιλούσε ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Χθες, όμως, στην επικοινωνία του για να επιβεβαιώσει την άφιξή του το μεσημέρι (έφθασε περίπου στις 3μ.μ. στη Θεσσαλονίκη και πήγε απευθείας στα γραφεία της Τούμπας) ενημέρωσε ότι υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στο θέμα.

Συνταξίδεψε με νεαρό άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με ορισμένους είναι ο Ιγκόρ Τούντορ και σύμφωνα με άλλους ατζέντης που είτε εκπροσωπεί τον υποψήφιο νέο προπονητή, είτε παίκτες που θέλει να φέρει ο Άρνεσεν στην Τούμπα.

Με βάση το ρεπορτάζ, αρχικά έγινε μία συνάντηση του Άρνεσεν με τον Αγγελίδη και αργότερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με τον άγνωστο Χ. Μάλιστα, λέγεται ότι δεν βρέθηκαν στο “Μακεδονία Παλλάς” για να μην έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους ρεπόρτερ της ομάδας τους οποίους η ΠΑΕ προσκάλεσε σε αποχαιρετιστήριο δείπνο για τη φετινή σεζόν. Αυτό ενίσχυσε τη φημολογία περί Τούντορ που μεταφέρθηκε και στην Κροατία (με πηγές τα ελληνικά μέσα) για να επιστρέψει και πάλι “ως πληροφόρηση από την πατρίδα του Τούντορ).

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά την προσφιλή τακτική της δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τίποτα από όλα αυτά τα σενάρια, ωστόσο είναι σαφές ότι σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ο άπειρος Τούντορ

Ο Ιγκόρ Τούντορ είναι μόλις 37 ετών και έχει κάνει καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην Χάιντουκ, την Γιουβέντους και τη Σιένα. Ως προπονητής άρχισε από τις μικρές ομάδες της Χάιντουκ και στις 29 Απριλίου του 2013 ανέλαβε την πρώτη ομάδα. Τρεις εβδομάδες μετά κατέκτησε το Κύπελλο Κροατία και φέτος στις 4 Φλεβ'αρη παραιτήθηκε μετά από διαφωνίες με τη διοίκηση.

Τι αν είναι αυτός ο εκλεκτός θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Φαντάρος ο Κωνσταντινίδης

Εξάλλου, χθες παρουσιάστηκε στο στρατό και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στα Γρεβενά και φρόντισε να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagramδεχόμενος πειράγματα από παλιούς και νυν συμπαίκτες.

Ο Άρνεσεν έφερε συμφωνία με κόουτς
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ