ΠΑΟΚ

"Ντρέπομαι που ο Γκαρσία έφυγε με αυτό τον τρόπο"

"Ντρέπομαι που ο Γκαρσία έφυγε με αυτό τον τρόπο"

Τι δήλωσε ο Θανάσης Χατζόπουλος για την επιστολή που δόθηκε στον Σαββίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ένας εκ των πέντε που υπέγραψαν την επιστολή που στάλθηκε στον Ιβάν Σαββίδη για τον Πάμπλο Γκαρσία, το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, μίλησε στον "Arena 89,4 FM" για τον στόχο αυτής της κίνησης:

" Η επιστολή στάλθηκε καθαρά και μόνο για να γίνει συνάντηση ανάμεσα Σαββίδη και Γκαρσία. Από τον τρόπο που έφυγε ο Γκαρσία, θεωρήσαμε ότι ο μεγαλομέτοχος δεν είχε σωστή ενημέρωση και δεν απέτρεψε την αποπομπή του".

Και συνέχισε, λέγοντας: " Πιστεύω πως μπορεί να επιστρέψει. Εγώ σαν ΠΑΟΚτσής, ντρέπομαι και στεναχωριέμαι που έφυγε από τον ΠΑΟΚ κατ’ αυτόν τον τρόπο. Χρόνια τώρα εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες έχουμε μάθει και γνωρίζουμε να αποχαιρετάμε τους παίκτες-σημαίες μας με τον τρόπο που τους αρμόζει και τις τιμές που του αξίζουν. Θεωρούμε ας πούμε πως πρέπει να γίνει ένα φιλικό προς τιμήν. Την υπογράφει και ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, καθ’ ότι κι αυτός έχει την ίδια άποψη. Μπορούσαμε να μαζέψουμε πολλές υπογραφές, αλλά δε θα είχε νόημα, εμείς θέλαμε απλώς να στείλουμε μια αποστολή που νομίζουμε πως εκπροσωπεί και την πλειονότητα των φίλων της ομάδας".

Για τη συνάντηση που είχαν με το μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα: " Του ζητήσαμε να την πάρει και να την διαβάσει μόνος του ήσυχα. Δεν ξέρω άμα κάποιος "βοήθησε" να φύγει ο Πάμπλο, αλλά εμείς θέλουμε να μάθει ο κος Σαββίδης τι γίνεται στις προπονήσεις. Ήθελε να μας γνωρίσει κιόλας. Επίσης, μας συνεχάρη και μας ευχαρίστησε για την προσφορά μας στον ΠΑΟΚ".

Για το αν θα μπορούσε να παίξει στον ΠΑΟΚ φέτος ο Πάμπλο: " Δε γίνεται σε μια μεταβατική χρονιά, που έτσι όπως είναι και η Σούπερ Λίγκα, να μην μπορεί να σταθεί ο Γκαρσία; Εγώ δεν βλέπω να υπάρχει κέντρο στον ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, νομίζω πως τουλάχιστον φέτος μπορούσε να παίξει και από του χρόνου –που έτσι κι αλλιώς θα στηνόταν η ομάδα από την αρχή- ας σταματούσε".

Για το που θα τον ήθελε να τον δει στον ΠΑΟΚ: " Εγώ θα ήθελα να τον δω πάλι στα γήπεδα, αλλά δεν ξέρω τι θέλει ο ίδιος. Μπορεί να θέλει να γυρίσει στην Ουρουγουάη, δε ξέρω τι θα αποφασίσει".

Για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ προς στον Γιώργο Δώνη και τους λόγους: " Νομίζω πως δεν είναι μόνο για τον Γκαρσία, αλλά και για την απόδοση της ομάδας. Θεωρώ πως οι ΠΑΟΚτσήδες ονειρεύονται διαφορετικά την ομάδα γι’ αυτό και τον αποδοκιμάζουν και υπάρχει αυτή η γκρίνια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ