ΠΑΟΚ

Ντ' Αγκοστίνο για ΠΑΟΚ

Ντ' Αγκοστίνο για ΠΑΟΚ

Ο 32χρονος Ιταλός μέσος, Γκαετάνο Ντ' Αγκοστίνο , που έμεινε ελεύθερος από τη Σιένα, απασχολεί το "Δικέφαλο" σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Ένα ακόμη όνομα μέσου φέρεται να απασχολεί τον ΠΑΟΚ, μετά τον Μπαρόνι και τον Κόλμαν. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα " fantagazzetta.com", ο "Δικέφαλος" ασχολείται με την περίπτωση του Γκαετάνο Ντ' Αγκοστίνο, που έχει μείνει ελεύθερος από την Σιένα.

Το εν λόγω ρεπορτάζ σημειώνει πώς η Ελλάδα και η Τουρκία είναι οι προορισμοί που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρει ομάδα ο 32χρονος διεθνής μέσος (έχει 5 συμμετοχές με την "σκουάντρα ατζούρα"), καθώς δεν έχει προχωρήσει ακόμη η διαπραγμάτευσή του με την Άστον Βίλα.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων και απόρριψη από την πλευρά του πρότασης από ομάδα της Ινδίας. "Μαζί με τον ατζέντη μου, Πάολο Κάνγκι δουλεύουμε καθημερινά για βρούμε τον καλύτερο προορισμό για την καριέρα μου, ενώ εγώ προπονούμαι συνεχώς για να είμαι σε καλή κατάσταση", δηλώνει ο ίδιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντ' Αγκοστίνο, εκτός της Σιένα, έχει παίξει ακόμη στη Ρόμα, τη Φιορεντίνα, τη Μπάρι, τη Μεσίνα, την Ουντινέζε (κυρίως εκεί) και την Πεσκάρα.

Άγνοια από την ΠΑΕ

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ "βγαίνει" πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν έχει καν προταθεί στην ομάδα! Πρόκειται, δηλαδή, για ένα ακόμη σενάριο, από τα πολλά φέτος, που είχαν πρωταγωνιστή τον "Δικέφαλο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ