ΠΑΟΚ

Νομπόα: "Νίκη και για την αυτοπεποίθηση"

Νομπόα: "Νίκη και για την αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα αναφέρθηκε στον αγώνα με την Βέροια καθώς και στην κατάσταση στην οποία είναι ο ίδιος αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται καθώς και για το ματς με την Βέροια μίλησε ο Κριστιάν Νομπόα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το αν κρατάει κάτι από το ματς με τον Ατρόμητο: " Κρατάμε το πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο θέλουμε να το ξεχάσουμε. Πήγαμε κάπως καλά στο πρώτο αλλά με την αποβολή του Αθανασιάδη δεν μπορούσαμε να επιτεθούμε. Τώρα πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και πίστη στο παιχνίδι με την Βέροια για να το πάρουμε καθώς το χρειαζόμαστε".

Για τις συζητήσεις που γίνονται στην ομάδα: " Κάποιες φορές είναι καλύτερο να μιλάς, να συζητάς τα προβλήματα σου απ' ότι να κάνεις προπόνηση. Κάναμε πολλές συζητήσεις μεταξύ και θέλω να πιστεύω πως είναι όλα καλά, έχουμε μπροστά μας και το παιχνίδι".

Για το αν βρέθηκε σε ανάλογη κατάσταση στην καριέρα του: " Ναι πριν από περίπου δυο χρόνια με την Ντιναμό. Συμπληρώσαμε επτά παιχνίδια και δεν είχαμε ούτε ισοπαλία. Ψάξαμε να δούμε τι φταίει, γίναμε ομάδα και τα πράγματα έφτιαξαν στην πορεία".

Για την κατάσταση που βρίσκεται: " Προσωπικά αισθάνομαι καλά, τρέχω, παλεύω μέχρι το τελευταίο λεπτό και προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά αλλά εγώ προσωπικά με την απόδοσή μου αισθάνομαι καλά και όσο περνάει ο καιρός θα είναι καλύτερα".

Για το αν αφομοίωσε το παιχνίδι των συμπαικτών του: " Είναι δύσκολο να το πεις από τώρα αλλά απαιτείται χρόνος να μάθουν το παιχνίδι μου και εγώ το δικό τους αλλά στα παιχνίδια που απομένουν θα γίνει".

Για το ματς κόντρα στη Βέροια: " Το πιο σημαντικό δεν είναι πως παίζουμε. αλλά η νίκη. Να κερδίσουμε σε αυτοπεποίθηση, να δείξουμε στον κόσμο μας ότι επιστρέφουμε και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ