ΠΑΟΚ

Νομπόα: "Να δούμε τι γίνεται με την άμυνα"

Νομπόα: "Να δούμε τι γίνεται με την άμυνα"
Νομπόα Μπεργκ INTIME SPORTS

Ο Κριστιάν Νομπόα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ στο εξής θα πρέπει να δώσει βάρος στην αμυντική βελτίωσή του. Μακ: "Χαζά γκολ...". Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Σκόνδρας.

Ο Κριστιάν Νομπόα μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για την παρουσία του ΠΑΟΚ αμυντικά. Συγκεκριμένα τόνισε:

"Πρέπει να δούμε τι γίνεται με την άμυνα. Δεν είναι δυνατόν να πρέπει να βάλουμε πέντε γκολ για να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να κρατήσω κάτι από το σημερινό ματς. Ούτε το γκολ μου. Ηταν ένα ντέρμπι που χάσαμε. Δεν μπορώ να δώσω απάντηση για το τι γίνεται στην άμυνα. Θα κάτσουμε να δούμε το βίντεο του αγώνα και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι".

Mακ: "Χαζά γκολ..."

Ο Ρόμπερτ Μακ είπε: "Στην αρχή όλες οι ομάδες δυσκολεύονταν να μας βάλουν γκολ αλλά τώρα όχι. Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη όταν τρως χαζά γκολ, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι".

Σκόνδρας: "Δικά μου λάθη..."

Ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο Έλληνας αμυντικός παραδέχθηκε προς τιμήν του τα λάθη που έκανε και οδήγησαν στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

Για το πολλά γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ όταν χάνει: "Στο συγκεκριμένο ματς δεχθήκαμε αστεία γκολ από δικά μας λάθη. Η ομάδα ανταπεξήλθε καλά, αλλά τα λάθη έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά".

Για το τι συνέβη μετά το 1-2: "Δεν χαλαρώσαμε. Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο γρήγορα γκολ από δικά μου λάθη. Η συγκυρία εκείνης της στιγμής από τα λάθη που κάναμε έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ο Παναθηναϊκός πήρε ψυχολογία, εμείς δεν καταφέρουμε να αντιδράσουμε κι έτσι το ματς τελείωσε. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο".

Για το 3-5-2 που ξεκίνησε ο Αναστασιάδης: "Οι ελλείψεις που είχαμε ήταν σημαντικές. Ξεκινήσαμε έτσι και είπαμε ότι θα το αλλάξουμε ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. Τα συστήματα είναι όλα ίδια. Αρκεί βέβαια οι παίκτες να ανταποκρίνονται σε αυτά".

Για το αν τους ξάφνιασε η είσοδος του Καρέλη στο ματς: "Δεν μας μπέρδεψε ο Καρέλης. Πριν είχαν μπει δύο αστεία γκολ από προσωπικά λάθη. Έτυχε να γίνουν τότε τα λάθη, απλώς. Αν δεν δεχόμασταν τα δύο γκολ, πιστεύω ότι θα βάζαμε κι άλλο γκολ και θα κερδίζαμε. Σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλά σήμερα".

Για το γκολ που βάζει με το αριστερό πόδι: "Συνήθως στην προπόνηση δοκιμάζω να σουτάρω με το αδύναμό μου πόδι. Έχω αρκετά καλό αριστερό πόδι και θα συνεχίσω να δουλεύω για να το κάνω "ίδιο" με το δεξί!"

Για το ότι φέτος είναι πιο επιθετικός σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια: "Πέρυσι, η χρονιά για μένα δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκίνησα πολύ καλά. Έκανα καλή προετοιμασία. Στην αρχή με βοήθησε και το γεγονός ότι η ομάδα πήγε καλά. Λάθη θα γίνουν όταν βγαίνεις συνέχεια στην επίθεση. Επίσης, καταναλώνεις δυνάμεις και είναι λογικό να κάνεις λάθη στην άμυνα".

Για το ότι έχει παίξει φέτος πολλές φορές ως αριστερό μπακ: "Σίγουρα αν παίξεις για πρώτη φορά με ανάποδο πόδι θα σου φανεί περίεργο. Αν έχει συνεχόμενα παιχνίδια, όμως, το συνηθίζεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ