ΠΑΟΚ

Νομπόα για ΠΑΟΚ!

Νομπόα για ΠΑΟΚ!

Ο Κριστιάν Νομπόα, από το Εκουαδόρ, δηλώνει αποκλειστικά στο Sport24: "Ο ατζέντης μου είναι Ελλάδα και μιλάει με τον ΠΑΟΚ". Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για τον μουντιαλικό μέσο. Επιβεβαίωση και από την ομάδα του δικεφάλου. (VIDEO)

Από το πρωί της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ διέρρεε πως έχει παγώσει τις εξελίξεις με τον Ουσέρο γιατί συζητά με άλλον παίκτη, μεγαλύτερο όνομα από το εξωτερικό. Αυτός φαίνεται πως είναι ο Κριστιάν Νομπόα, ο οποίος πριν λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Μόσχας.

Τις πληροφορίες για τις προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε με τον πλέον ηχηρό τρόπο ο ίδιος παίκτης από τον Ισημερινό όπου βρίσκεται σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του: "Ο ατζέντης μου είναι στην Ελλάδα και μιλάει με τον ΠΑΟΚ. Περιμένω και εγώ τι εξελίξεις των επαφών".

Ο Νομπόα είναι 29 χρονών (έχει γεννηθεί στις 9 Απριλίου του 1985) έχει κάνει σπουδαία καριέρα στο ρωσικό πρωτάθλημα, στο οποίο πήγε αφού πρώτα έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Έμελεκ.

Ο μέσος από το Εκουαδόρ πέρασε από την Ρούμπιν Καζάν (ήταν συμπαίκτης του Νάτχο ενώ έπαιξε και αντίπαλος του ΠΑΟΚ) όπου είχε 121 συμμετοχές και 24 γκολ σε πέντε χρόνια. Το 2102 πήγε στη Ντιναμό Μόσχας, με την οποία έπαιξε σε 78 ματς και σημείωσε 12 τέρματα ενώ αγωνίστηκε και στα δυο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League.

Ο 29χρονος άσος είναι διεθνής με την ομάδα του Ισημερινού και μετράει 49 συμμετοχές ενώ αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Μουντιάλ που διεξήχθη στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Επιβεβαίωση από τον ΠΑΟΚ

Λίγα λεπτά μετά το δημοσίευμα του Sport24 για το τις επαφές με τον Νομπόα και οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσαν τις συζητήσεις με τον 29χρονο μέσο και πλέον οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα καθώς στον ΠΑΟΚ θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα και βρίσκονται στις τελικές επαφές με την πλευρά του παίκτη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ