ΠΑΟΚ

Νοκ άουτ ο Τσιρίλο

Νοκ άουτ ο Τσιρίλο
Τσιρίλο Λέτο INTIME SPORTS

Αγώνα δρόμου θα κάνει ο Τσιρίλο για να προλάβει τον πρώτο αγώνα με την Ουντινέζε (16/2) για το Europa League, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και δεν παίζει με τον Ολυμπιακό. Προπονήθηκε ο Παπάζογλου

Η ατυχία των τραυματισμών χτύπησε και πάλι τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη φορά πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός διαπιστώθηκε, έπειτα από ιατρική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, ότι έχει υποστεί θλάση στους προσαγωγούς, α' προς β' βαθμό, κι ως εκ τούτου θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2 με 3 εβδομάδες.

Μάλιστα, η θλάση ήταν ο λόγος που τελευταία στιγμή δεν δηλώθηκε στην ενδεκάδα για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ότι θα μείνει αυτό το διάστημα εκτός παιχνιδιών σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος (με Ολυμπιακό και ΟΦΗ) και ότι θα επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση με την Ουντινέζε, στις 16 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.

Πλέον, το βάρος πέφτει στον Γιώργο Κατσικά, ενδεχομένως και στον Σωτήρη Μπαλάφα, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Τσιρίλο στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών, δίπλα στον Στέλιο Μαλεζά.

Αντίθετα με τον Τσιρίλο, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, που ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα δήλωσε... παρών στο πρόγραμμα της Τρίτης (31/1), ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε ο Ετο.

Κατά τα άλλα προπόνηση αποθεραπείας και αποκατάστασης περιείχε το πρόγραμμα για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ