ΠΑΟΚ

Νιόπλιας vs ΠΑΟΚ

Νιόπλιας vs ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Μόνο δύο φορές έχει αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα από την ημέρα που έγινε προπονητής. Το Sport24.gr θυμάται αυτές τις αναμετρήσεις μέσα από videos.

Πέντε χρόνια πίσω πρέπει να γυρίσει κανείς για να βρει την τελευταία φορά που ο Νίκος Νιόπλιας αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε, δεν είναι και πολλές οι φορές που ο νυν τεχνικός του Ατρομήτου θα βρει απέναντί του τον "Δικέφαλο".

Για την ακρίβεια, το σημερινό παιχνίδι στο Περιστέρι θα είναι το τρίτο του Νιόπλια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ας θυμηθούμε τα προηγούμενα δύο...

21/02/10 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1 (23η Αγωνιστική)

Το αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα που σημαδεύτηκε από την γκολάρα του Πάμπλο Γκαρσία. Το εκπληκτικής τεχνικής τέρμα του Ουρουγουανού με απευθείας εκτέλεση φάουλ από δύσκολη γωνία έμεινε στην ιστορία. Όπως επίσης και ο τρόπος που πανηγύρισε το τέρμα του.

Ο Γκαρσία είχε χάσει τη μητέρα του λίγες μέρες πριν και με το που σκόραρε ξέσπασε σε κλάματα με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να τον παίρνει αγκαλιά.Πέρα από όλα αυτά το κίνητρο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν κυρίως βαθμολογικό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτος στο +2 από τον Ολυμπιακό και στο +5 από τον ΠΑΟΚ. Η νίκη της ομάδας του Σάντος έβαλε, έστω και για λίγο, φωτιά στο πρωτάθλημα.

Δείτε το βίντεο του αγώνα

16/10/10Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0 (6η Αγωνιστική)

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του. Ο Παναθηναϊκός του Νιόπλια, από την άλλη, νταμπλούχος από την περασμένη σεζόν, είναι "καυτός" με παίκτες όπως ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Τζιμπρίλ Σισέ. Το "τριφύλλι" θα κερδίσει με 1-0 χάρη σε γκολ του Λουκά Βύντρα που... συνήθιζε να πληγώνει τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα

Διάδοχος του Αναστασιάδη

Τέλος, πρέπει να αναφέρουμε ότι οι δύο προπονητές δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντίπαλοι, σε επίπεδο πάγκων, αφού ο Νίκος Νιόπλιας διαδέχθηκε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, όταν ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ αποχώρησε και την θέση του πήρε μετά από δύο μήνες περίπου αυτός του Ατρομήτου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ