ΠΑΟΚ

Νιν: "Διαπραγματεύσεις για Ροντρίγκες, μου είπαν για Ελλάδα"

Νιν: "Διαπραγματεύσεις για Ροντρίγκες, μου είπαν για Ελλάδα"

Ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Ουάντερερς παραδέχθηκε ότι η ομάδα της Ουγουρουγάης διαπραγματεύεται για τον Γκαστόν Ροντρίγκες για τον οποίον φημολογείται ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ.

Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων στην Ουρουγουάη περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο επιθετικό της Ουάντερερς, Γκαστόν Ροντρίγκες, ο πρόεδρος της ομάδας του Μοντεβιδέο, Χόρχε Νιν, υποστήριξε ότι του έχει μεταφερθεί η φημολογία περί ελληνικού ενδιαφέροντος, ωστόσο η παρουσία πολλών εμπλεκομένων μερών, κάνει δύσκολη τη διαπραγμάτευση.

"Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση (επί της Ο'Ίγκινς για το Copa Sudamericana). Γνωρίζω τον Γκαστόν Ροντρίγκες από παιδί και εύχομαι να "ξεκλειδώσει" η υπόθεσή του, αλλά όταν υπάρχουν πολλά εμπλεκόμενα μέρη είναι δύσκολο. Θα συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε, ακόμη υπάρχει πολύς χρόνος.

Ο καθένας περιμένει να υπάρξει συμφωνία. Θα πάω στο Δ.Σ για να ενημερωθώ. Μου είπαν φίλοι μου ότι υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος από ελληνική ομάδα. Η Μοντεβιδέο Γουάντερερς είναι ευγνωμονούσα στον Βίκτορ Ούγκο Μέσα (πρώην διαχειριστής της ομάδας και κατέχων ποσοστό). Έχει συνεργαστεί χωρίς να ζητήσει τόκους κι ένα μέρος από την πώληση του Γκαστόν θα πάει σε αυτόν. Κάθε φορά που φθάνει πρόταση για τον Γκαστόν, ενημερώνεται. Κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων", υποστήριξε ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Ουάντερερς, Χόρχε Νιν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ