ΠΑΟΚ

Νιμανί, ο κατήφορος και η σχέση του με τον Μπόλονι

Νιμανί, ο κατήφορος και η σχέση του με τον Μπόλονι

Ο Φρεντερίκ Νιμανί έρχεται να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ με τον Λάσλο Μπόλονι να γνωρίζει καλά την περίπτωσή του Διαβάστε περισσότερα για τη σχέση των δύο ανδρών (video).

Είνα ι προφανές πως για να έρχεται να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, ο Φρεντερίκ Νιμανί δεν είναι το μεγάλο όνομα ούτε η καριέρα του βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της.

Ο Γάλλος είναι, όμως, ένας παίκτης που γνωρίζει καλά ο Λάσλο Μπόλονι και θέλει, όπως όλα δείχνουν, να του δώσει την ευκαιρία να δείξει την αξία του.

Στα 23 του χρόνια ο Νιμανί ανήκει στη Μονακό αλλά αγωνιζόμενος σε ομάδες όπως η Μπάρνλεϊ, η Σεντάν, η Μπάρνλεϊ και η Ναντ όπου παραχωρήθηκε δανεικός δεν έπεισε πως μπορεί να κάνει τη διαφορά ενώ στο πέρασμά του από την τελευταία αντιμετώπισε και πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ούτε έπεισε καν να βοηθήσει καθώς πήρε ελάχιστες αγωνιστικές ευκαιρίες. Ο Λάσλο Μπόλονι, όμως, ήταν εκείνος που τον είχε προωθήσει στην πρώτη ομάδα της Μονακό όταν βρέθηκε στον πάγκο της τη σεζόν 2006-2007 και υπό τις οδηγίες του και όντας 18 χρόνων έκανε ντεμπούτο στις 9 Σεπτεμβρίου του 2006 στον αγώνα με την Οσέρ όταν και σκόραρε.

Και αν δεν πρόλαβε να παίξει πολλούς αγώνες με τον Ρουμάνο να είναι προπονητής του, ο νεαρός Νιμανί έκανε καταπληκτική σεζόν έχοντας πετύχει 8 γκολ.

Τότε ήταν που αγωνίστηκε και στην εθνική U21 της Γαλλίας έχοντας 8 συμμετοχές και 2 γκολ ενώ τότε έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του η Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα δημοσιεύματα ήταν πάρα πολλά για προτάσεις που θα έκαναν οι δύο πολύ μεγάλοι σύλλογοι με τον ίδιο να δηλώνει πως " γνωρίζω τι λέγεται και αυτό δείχνει πως βρίσκομαι στο σωστό δρόμο".

Μετά, όμως, ακολούθησε ο αγωνιστικός κατήφορος που τον έφερε στο σημείο να έρχεται στην Θεσσαλονίκη για δοκιμή ενώ φέτος είχε μόλις 3 συμμετοχές με τη Μονακό στη δεύτερη κατηγορία και ένα γκολ.

Συνέντευξη του Νιμανί:

Ο Νιμανί σκοράρει:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ