ΠΑΟΚ

"Νίκησαν την Μπαρτσελόνα, δεν μασάνε τίποτα"

"Νίκησαν την Μπαρτσελόνα, δεν μασάνε τίποτα"

Πως σχολίασε ο προπονητής της ομάδας Κ12 του ΠΑΟΚ, Αγγελος Ζαζόπουλος, την επιτυχία επί της Μπάρτσα, στον φιλικό που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Βαρκελώνη. Δείτε το video της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ομάδας Κ12 του ΠΑΟΚ, Αγγελος Ζαζόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την ιστορική νίκη επί της Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία της εμπειρίας που αποκόμισαν τα παιδιά: "Παίξαμε με την κανονική Κ12 της Μπαρτσελόνα. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για τα παιδιά. Δεν ήταν μόνο το παιχνίδι αλλά όλη η εμπειρία με μια ομάδα με εξαιρετική παράδοση στις ακαδημίες".

Για την συνεισφορά του Ιβάν Σαββίδη: "Ευτυχώς που υπάρχει ο μεγαλομέτοχος που βάζει λεφτά για τέτοια ταξίδια. Ήταν ένα βραβείο για ένα τουρνουά που είχε κερδίσει η ομάδα τον Αύγουστο ωστόσο πρέπει να υπάρχει κάποιος που να βάζει τα χρήματα και να κάνει τέτοιες εμπειρίες πραγματικότητα".

Για την εμφάνιση της Κ12 του ΠΑΟΚ: "Είχαμε μια πολύ καλή εμφάνιση και την άλλη φορά θα ήθελα παραπάνω κατοχή. Το αποτέλεσμα σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι το σημαντικότερο και επειδή είναι παιδιά θα πρέπει να τα επαινούμε αλλά να κρατάμε και το αθώο της υπόθεσης. Στο πρώτο λεπτό χάναμε 1-0 αλλά γυρίσαμε το ματς. Τα παιδιά αυτά θα νικήσουν όποιον βρούνε μπροστά τους. Δεν μασάνε σε τίποτα πλέον".

Για την οργάνωση της Μπαρτσελόνα: "Στη Μπαρτσελόνα έχουν πολλά χρήματα τα οποία τα δαπανούν. Η ομάδα αυτή τα επόμενα χρόνια θα έχει 2-3 παραπάνω ξένους παίκτες. Ακόμα και η Κ12 που αντιμετωπίσαμε είχε δύο ξένους παίκτες από χώρες όπως η Αφρική. Το επίπεδο οργάνωσης είναι απίστευτο. Μονάχα το σκάουτινγκ της Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερο μπάτζετ από αυτό της επαγγελματικής ομάδας του. Σίγουρα πάνω από 30 εκ. ευρώ. Επίσης, Η "La Masia" είναι μια πραγματικά εξαιρετική εγκατάσταση με τα αποδυτήρια, τα γήπεδα και τους ξενώνες. "La Masia" σημαίνει στάβλος και τους παίκτες τους φωνάζουν άλογα".

Για το Καμπ Νου: "Το Καμπ Νου είναι επιβλητικό και μυθικό. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την περιήγηση στο γήπεδο που μας έκανε δώρο η Μπαρτσελόνα".

Για το αν συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει συνεργασία στο μέλλον: "Δεν έγινε κάποια συζήτηση για συνεργασία αλλά έγινε συζήτηση για θέματα οργάνωσης και εκτέλεσης. Εντυπωσιάστηκαν με το επίπεδο μας και ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία μας μελλοντικά".

Μπαρτσελόνα Vs ΠΑΟΚ 1-2

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ