ΠΑΟΚ

Νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στους... μικρούς

Νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στους... μικρούς

Η Κ20 του ΠΑΟΚ κέρδισε το Σάββατο εκείνη του Άρη με 1-0 με σκόρερ τον Ανδριόπουλο. Δείτε το βίντεο.

Η μάχη των "μικρών" του ΠΑΟΚ και του Αρη δόθηκε το Σάββατο... Η Κ20 του ΠΑΟΚ κόντρα στην αντίστοιχη των "κιτρίνων" ήταν η μεγάλη νικήτρια με τέρμα που πέτυχε ο Ανδριόπουλος στο 39', όταν συνδυάστηκε ωραία με τον Σαββίδη έξω από την περιοχή, σούταρε συρτά με το αριστερό και παρά την προσπάθεια του πορτιέρο του Αρη η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνιά του.

Ο "Δικέφαλος' γενικώς ήταν αρκετά καλός, έχασε αρκετές ευκαιρίες, είχε δοκάρι, ενώ όποτε ο Αρης απείλησε ο Στρέζος δήλωσε παρών. Το παιχνίδι είχε αρκετό πάθος και... νεύρα, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν στο τέλος την νίκη και το γήπεδο που ήταν γεμάτο να τους χειροκροτεί για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Nα σημειωθεί πως στο 79' αποβλήθηκε από πλευράς "Δικεφάλου" ο Κίτσιου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Δ., Ποζατζίδης, Χατζόπουλος, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Δεμιρτζόγλου (Γεωργιάδης 86΄), Κίτσιου, Παπαδόπουλος Β. (Μπαντάνης 81΄), Σαββίδης, Ανδριόπουλος (Ταουσιάνης 70΄).

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Πολυζωίδης, Ποζίδης, Μπιμπισίδης, Τουλκερίδης, Αντωνιάδης, Ρένια, Παλιάτσος, Καλούδης (Παπακώστας 65΄), Καραγιάννης, Καρασίμος (Κρυστάλλης 46').

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ