ΠΑΟΚ

Νέτσιντ: "Να μη δω τον ΠΑΟΚ σαν πισωγύρισμα"

Νέτσιντ: "Να μη δω τον ΠΑΟΚ σαν πισωγύρισμα"

Τι δηλώνει ο Τόμας Νέτσιντ στην πατρίδα του για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. "Ήρθε πρώτος στην κούρσα με Τβέντε και Ρεν, ο ΠΑΟΚ" ομολόγησε ο ατζέντης του Γίρι Μούλερ

Η συμφωνία του Τόμας Νέτσιντ με τον ΠΑΟΚ απασχολεί έντονα και τον τσέχικο Τύπο, κάτι απόλυτα λογικό, αφού ο υψηλόσωμος φορ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη χώρα του.Στην ιστοσελίδα " isport.cz" φιλοξενούνται, μάλιστα, δηλώσεις του 24χρονου επιθετικού.

"Είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα φορώ τη φανέλα του ΠΑΟΚ"τονίζει αρχικά και προσθέτει: "Όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας θυμηθήκαμε και το ματς πριν δύο χρόνια που είχα σκοράρει στην Τούμπα. Νομίζω κανείς τους δεν το έχει ξεχάσει".Τώρα, όμως, ο Νέτσιντ γνωρίζει ότι πρέπει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και συμπληρώνει

"Το πιο σημαντικό για μένα τώρα είναι να μη δω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ σαν πισωγύρισμα".Παράλληλα, δεν παραλείπει να μιλήσει και για το θερμό φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ. "Δεν φοβάμαι ότι μπορεί να με αποπροσανατολίσει, ίσα-ίσα αυτή η ατμόσφαιρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο σου δίνει ώθηση".

Τέλος, ο ατζέντης του, Γίρι Μούλερ αποκαλύπτει πώς για τον Νέτσιντ υπήρχε ενδιαφέρον από την Τβέντε, αλλά και τη Ρεν, όμως ο παίκτης του κατέληξε στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους:

Γιατί ο ΠΑΟΚ κινήθηκε πρώτος και μεθοδικά και δεύτερο γιατί η ομάδα συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σε πολλά παιχνίδια θα αγωνίζεται με δύο επιθετικούς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ