ΠΑΟΚ

Νέο πρόσωπο ο Γκσπούρνινγκ

Νέο πρόσωπο ο Γκσπούρνινγκ
INTIME SPORTS

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας πραγματοποίησε σήμερα (28/1) την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θεραπεία ο Λάζαρ, θλάση ο Κατσικάς, σε κανονικούς ρυθμούς ο Μάρτενς.

Με νέο πρόσωπο τον Γκσπούρνινγκ ο οποίος γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες πραγματοποιήθηκε η σημερινή (28/1) προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων μπήκε την Τρίτη (28/1) και ο Μάαρτεν Μάρτενς που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, ενώ ο Κοστίν Λάζαρ λόγω ενοχλήσεων στη μέση ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, μαζί με τον Γιώργο Κατσικά, που έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο και τον Μιγκέλ Βίτορ.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Γιώργος Γεωργιάδης, που λόγω του χτυπήματος στο κουντεπιέ, δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Ο Γιάννης Σκόνδρας, τέλος, έλειπε με άδεια λόγω προσωπικού ζητήματος.

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής, με διπλό στο μισό γήπεδο, με συγκεκριμένους περιορισμούς στην ανάπτυξη και στο σκοράρισμα. Το πρόγραμμα τελείωσε με ασκήσεις αποκατάστασης και αποθεραπείας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ