ΠΑΟΚ

Νέα αναβολή στην υπόθεση Δώνη

Νέα αναβολή στην υπόθεση Δώνη
INTIME SPORTS

Ούτε την Δευτέρα (10/6) εκδικάστηκε, τελικά, από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Γιώργος Δώνης κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η υπόθεση αναβλήθηκε για τρίτη φορά.

Η εκδίκαση δεν πραγματοποιήθηκε ούτε σήμερα (10/6) επειδή ο ΠΑΟΚ έθεσε τρεις ενστάσεις. Πρώτον, τέθηκε θέμα κακής σύνθεσης της Επιτροπής, γιατί το μέλος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, Ηλίας Λογαράς, είναι, παράλληλα, και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελλήνων προπονητών και με δηλώσεις του έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Γιώργου Δώνη.

Ο ίδιος, πάντως, αυτοεξαιρέθηκε και δεν έδωσε το παρών την Δευτέρα (10/6) στην διαδικασία, ωστόσο, υπήρξε και δεύτερη ένσταση γιατί ο δικηγόρος που εμφανίστηκε επ' αυτού δεν είχε στα χέρια του πρακτικό διορισμού του και, μάλιστα, αυτό το γνώριζαν από πριν οι Μπίρδας και Βρύζας, αφού είχαν βρεθεί στο ΔΣ της ΕΠΟ και εκεί δεν είχε παρουσιαστεί καμία απόφαση νέου διορισμού δικηγόρου στην Επιτροπή.

Η άλλη ένσταση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ είχε να κάνει με τον αριθμό των μελών της Επιτροπής. Βάσει καταστατικού πρέπει να είναι πενταμελής και σήμερα ήταν τριμελής.

Ο ΠΑΟΚ έκανε τις ενστάσεις του όπως εξήγησε ο κ. Μπίρδας στο olaPAOK.gr για να έχει ο ΠΑΟΚ όλα τα νομικά επιχειρήματά του καταγεγραμμένα και να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει στη διάρκεια της εκδίκασης.

Την απόφαση για αναβολή την πήρε το δικαστήριο για να εξετάσεις ξανά τα δεδομένα και η εκδίκαση θα γίνει σε μία εβδομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ