ΠΑΟΚ

Νάπολι για Βιεϊρίνια!

Νάπολι για Βιεϊρίνια!

Ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν την Νάπολι να εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι "παρτενοπέι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του άσου της Βόλφσμπουργκ, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το γεγονός πως το συμβόλαιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την Βόλφσμπουργκ τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι έχει δημιουργήσει... μεγάλη αναστάτωση στα μεταγραφικά στέκια της Ευρώπης.

Οι μετοχές του πρώην άσου του ΠΑΟΚ είναι στο πικ τους και είναι λογικό καθημερινά να αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Στο κόλπο η Νάπολι!

Το ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια αποκαλύπτει σε αναδημοσίευση του ρεπορτάζ της Tuttosport, η ιταλική ιστοσελίδα " spazionapoli.it"!

Οι "παρτενοπέι", σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, έχουν κάνει ήδη κρούση στην Βόλφσμπουργκ για τον Ιβάν Πέρισιτς, αλλά δεν αποκλείεται να κινηθούν άμεσα για την αγορά του πρώην εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Τα στοιχεία του Βιεϊρίνια ταιριάζουν απόλυτα με αυτά του Καγιεχόν και οι άνθρωποι της Νάπολι καλοβλέπουν την περίπτωση απόκτησής του, αφού το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα σημαντικό ρόλο για το ενδιαφέρον των "παρτενοπέι" έπαιξε το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια έχει εμπειρία από ανταγωνιστικά πρωταθλήματα και προέρχεται από τις ακαδημίες της Πόρτο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο ο Πορτογάλος δεν υπογράφει νέο συμβόλαιο με την Βόλφσμπουργκ, τόσο περισσότερες θα γίνονται... οι ομάδες που θα θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ