ΠΑΟΚ

Να τριτώσει το... καλό για Κατσουράνη

Να τριτώσει το... καλό για Κατσουράνη
INTIME SPORTS

Η εμπειρία του Κώστα Κατσουράνη από τα πλέι οφ και η... συνηθισμένη πρωτιά γι' αυτόν στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος

Στη πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κατσουράνης έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την εξασφάλιση της συμμετοχής του "Δικεφάλου" στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της πρωτιάς στα πλέι οφ. Στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί άλλες δύο φορές, αυτές όντας παίκτης του Παναθηναικού.

Οσο για την "γεύση" που του άφησαν; Αυτή ήταν σίγουρα "γλυκιά" μιας και οι "πράσινοι" τερμάτισαν πρώτοι στα πλέι οφ τις σεζόν 2010-2011 και 2011-12 παίρνοντας έτσι εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με λίγα λόγια τα πλέι οφ για τον Κατσουράνη αποτελούν μια... ευχάριστη ανάμνηση μιας και δύο φορές που αγωνίστηκε σε αυτά, "πάτησε" πρωτιά. Κάπως έτσι ο "Κατσούρ" θα ήθελε να τριτώσει το... καλό για τον ίδιο και να βρεθεί στη κορυφή ο ΠΑΟΚ, όπως είχε γίνει με τον Παναθηναικό.

Μάλιστα τις δύο φορές που πήρε "εμπειρία" από πλέι οφ ο "Κατσούρ", αντιμετώπισε τον "Δικέφαλο" ο οποίος ήταν από τους μεγάλους ανταγωνιστές των "πρασίνων" για την πρωτιά. Φέτος είναι ευκαιρία να συνεχιστεί το σερί της πρωτιάς γι' αυτόν και εφόσον γίνει αυτό θα είναι η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που η ομάδα του θα "πατήσει" κορυφή στη συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ