ΠΑΟΚ

"Να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρευόμαστε"

"Να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ονειρευόμαστε"

Υπόσχεση για πολλή και σκληρή δουλειά έδωσε ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης σε δήλωσή στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να συνεχιστεί η διαδικασία αναβάθμισης του ΠΑΟΚ είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο νέος πρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει, αλλά και στο τι χρειάζεται για να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν από εδώ και μπρος.

Αναλυτικά το μήνυμα του νέο προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Είμαι περήφανος για το γεγονός ότι αποτελώ ήδη κομμάτι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα ανυπομονώ να συνεχίσω τη διαδικασία αναβάθμισης του συλλόγου προκειμένου να δούμε τον ΠΑΟΚ εκεί όπου ονειρευόμαστε· εκεί όπου ιστορικά του αρμόζει βάσει των αξιών και της ιδέας που πρεσβεύει.

Ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Ιβάν Σαββίδη για την ευκαιρία που μου δίνει και είμαι πεπεισμένος ότι όλοι μαζί, ο καθένας απ’ το δικό του πόστο, μπορούμε να επιτύχουμε. Έχουμε μπροστά μας έναν μακρύ δρόμο να διανύσουμε και θα χρειαστεί υπομονή και αποφασιστικότητα για να υπερκεράσουμε τα διάφορα εμπόδια που θα συναντήσουμε.

Είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στην αποστολή μας. Σε συνδυασμό μάλιστα με σκληρή δουλειά, το αποτέλεσμα θα είναι ένα σύγχρονο μοντέλο οργάνωσης της ομάδας, για το οποίο θα είμαστε περήφανοι όλοι όσοι αποτελούμε μέρος του.

Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θα προσφέρω όλη μου την ενέργεια και γνώση ώστε τελικά να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας".

Το νέο Δ.Σ.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ανακοίνωσε και τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, μετά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων που έγινε την Πέμπτη (14/8).

Πιο συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

"Στην χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε η είσοδος του Ιάκωβου Αγγελίδη στο Δ.Σ. της εταιρείας, ενώ παράλληλα προτάθηκε να αναλάβει ο Κύπριος νομικός με εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων και δη των ποδοσφαιρικών τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η απόφαση της ΓΣ:

«Η ΓΣ εγκρίνει την εκλογή του Ιάκωβου Αγγελίδη ως πέμπτου μέλους του ΔΣ για το υπόλοιπο της θητείας αυτού ήτοι μέχρι 2018.

Αρα το Διοικητικό Συμβούλιο από σήμερα έχει ως εξής :

Ιάκωβος Αγγελίδης

Ζήσης Βρύζας

Maria Goncharova

Ηλίας Γεροντίδης

Δημοκράτης Παπαδόπουλος"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ