ΠΑΟΚ

Μυστακίδης: "Παίζαμε και για τον Κλάους"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μυστακίδης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ακόμη και όταν έμεινε με δέκα παίκτες.

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, που με το γκολ του χάρισε τη νίκη επί του Παναιτωλικού με 0-1, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι επισήμανε ότι η ομάδα του έχει βρει ρυθμό και πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Μου αρέσει να έχω δεύτερο ρόλο. Στόχος μου από το πρώτο λεπτό που μπήκα στο ματς ήταν να δώσω ό,τι είχα για να βοηθήσω την ομάδα μου"είπε αρχικά.

Για το ότι ο Κυριακίδης δήλωσε πως ήταν σαν να έπαιζε με 12-13 ο ΠΑΟΚ:
"Δεν ξέρω τι είπε ο Κυριακίδης, ξέρω όμως ότι έχουμε βρει ρυθμό. Αυτό το βλέπουν όλοι και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγύρια. Εχουμε παιχνίδι πρωταθλήματος την Τετάρτη και πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι. Προχωράμε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 10 και ήταν καλύτερος:
"Δείξαμε ότι θέλουμε το παιχνίδι. Δείξαμε όλοι ότι παίζαμε και για τον 11ο παίκτη, για τον Κλάους. Τα καταφέραμε, δείξαμε πειθαρχεία, πάθος και πήραμε το ματς".

Για το σερί του ΠΑΟΚ:
"Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό. Είμαστε μεγάλη ομάδα. Έτσι πρέπει να είναι και να το έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Είναι και ο παράγοντας τύχη βέβαια. Έχουμε βρει τα πατήματά μας και έχουμε δέσει σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι και ο παράγοντας τύχη. Έχουμε δέσει σαν ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς".

Ο Γιάννης Μυστακίδης μίλησε και στην κάμερα της "NOVA" λέγοντας:

"Είναι μεγάλο κατόρθωμα που πήραμε σε τέσσερα ματς ισάριθμες νίκες. Ο Παναιτωλικός έχει δείξει πως έχει μια πολύ καλή ομάδα και παίζει καλό ποδόσφαιρο στην έδρα του. Δεχθήκαμε μια κόκκινη κάρτα που δεν μπορώ να κρίνω αν ήταν ή όχι, κλήθηκα να βοηθήσω από τον πάγκο, δείξαμε ήθος, χαρακτήρα και κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγύρια".

Για τον τραυματισμό του Πέλκα:
" Ήμουν δίπλα στη φάση με τον Δημήτρη Πέλκα, δεν ξέρω τι έχει, εύχομαι όχι κάτι σοβαρό. Του εύχομαι περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη, όπως και στον Κλάους, που ξέρουμε όλοι πως είναι πολύ καλό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν θα είχε πρόθεση να κάνει κάτι τέτοιο.

Ακόμη ανέφερε:
"Δεν υπάρχουν χρόνοι για πανηγύρια. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι, να δουλέψουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις γιατί την Τετάρτη έρχεται το επόμενο ματς και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι. Ο προπονητής μου είπε να μπω μέσα, να τα δώσω όλα και να παίξω καλά και νομίζω τον δικαίωσα".

Για το ματς με την ΑΕΛ την Τετάρτη:
"Θα είναι δύσκολο ματς σε δύσκολη έδρα, περιμένουν πως και πώς να παίξουν μαζί μας. Πάμε για το τρίποντο, με ψυχή, χαρακτήρα και ότι δείξαμε σήμερα".

ΛΕΟΒΑΤΣ: "ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΚΑ"

Ο Μάριν Λέοβατς από την πλευρά του τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες και δικαιούταν τη νίκη ακόμη και με δέκα παίκτες, ενώ αναφέρθηκε και στο πλήρες ρόστερ του Δικεφάλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τη σημερινή νίκη:
"Δικαιούμαστε να κερδίσουμε ακόμη και με δέκα παίκτες. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Μετά την κόκκινη κάρτα έγινε πιο δύσκολο.Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πετύχαμε το στόχο μαςΝα συνεχίσουμε έτσι".

Για τον Δεληγιαννίδη που έπαιξε στη θέση του και σκόραρε στο ματς Κυπέλλου:
"Είναι καλό παιδί και σπουδαίο ταλέντο. Θα κάνει καλή πορεία εάν συνεχίσει έτσι και μπορεί να γίνει μεγάλος παίκτης για τον ΠΑΟΚ".

Για τη συνέχεια:
"Το σημαντικό για εμάς είναι ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Έχουμε πλήρες ρόστερ και αυτό φαίνεται σε όλα τα ματς. Έχουμε οκτώ παιχνίδια συνεχόμενα, είναι δύσκολο, έχουμε μεγάλο ρόστερ. Είδατε και στο Κύπελλο ότι όλοι οι παίκτες έχουν την ποιότητα για να παίζουν στον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ