ΠΑΟΚ

Μπόρχες: "Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Μπόρχες: "Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

Ο Σέλσο Μπόρχες μίλησε στο Sport24.gr και παρουσιάστηκε ενημερωμένος για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, για ενδεχόμενη απόκτησή του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Κοσταρικανό μέσο της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Σέλσο Μπόρχες, σύμφωνα με τον οποίον είναι πραγματικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, δείχνοντας ότι γνωρίζει αρκετά πράγματα για το "Δικέφαλο".

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέλσο Μπόρχες στο Sport24.gr:

- Σέλσο, εδώ στην Ελλάδα, κάθε μέρα γράφεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ για την απόκτησή σου. Είναι πραγματικό αυτό το ενδιαφέρον ή απλά φήμες;

"Από όσο γνωρίζω, δηλαδή από ο,τι μου έχουν πει οι εκπρόσωποί μου, ναι. Είναι υπαρκτό, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή μου."

- Θα σε ενδιέφερε η προοπτική να έρθεις στην Ελλάδα, για τον ΠΑΟΚ;

"Αυτό που μπορώ να πω τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ότι εξετάζουμε όλες τις προτάσεις με την ομάδα και τους εκπροσώπους μου. Σε κοινή συνεννόηση, θα αποφασίσουμε, ποια ομάδα φαντάζει ως το καλύτερο επόμενο βήμα για την καριέρα μου. Θα το δούμε τις επόμενες ημέρες."

Μπόρχες: "Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

- Μαουρίσιο Ράιτ, Ρόναλντ Γκόμες, Μαουρίσιο Σολίς, Ουάλτερ Σεντένο, Τζόελ Κάμπελ και Μέιρον Τζορτζ. Υπάρχει περίπτωση να είσαι ο επόμενος Κοσταρικανός που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μίλησες με κάποιον από τους παραπάνω για το ελληνικό πρωτάθλημα; Τι γνωρίζεις;

"Επαφή έχω κυρίως με τον Τζόελ, ο οποίος είναι πολύ καλός μου φίλος και μου έχει πει τα καλύτερα για τη χώρα σας και σε κάθε αναφορά του, μου την παρουσιάζει με τα πιο όμορφα λόγια. Και ο Μέιρον, μου έχει πει τα ίδια."

- Σέλσο, τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

"Ξέρω, ότι είναι μία ελληνική ομάδα πολύ γνωστή στην Ευρώπη. Με συνεχείς παρουσίες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, φέτος μάλιστα είναι και πολύ δυνατή. Ότι βρίσκεται κάθε χρονιά στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος σας και ότι παλεύει για το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Ξέρω, ποιος είναι ιδιοκτήτης της ομάδας."

Μπόρχες: "Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ"

- Θυμάσαι το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας;

"Βεβαίως και το θυμάμαι, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν και τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως θέλαμε σε κάποιο σημείο, το σημαντικό είναι ότι προκριθήκαμε και δώσαμε λίγη ακόμη συνέχεια, στην περιπέτειά μας στη Βραζιλία."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ