ΠΑΟΚ

Μπόλονι: "Χαρούμενος για Γιάννου και Νιμανί"

Μπόλονι: "Χαρούμενος για Γιάννου και Νιμανί"
INTIME SPORTS

Για την εμφάνιση των νεαρών, την παρουσία του Νιμανί, την ολοκληρωτική επικράτηση του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος και την αυτοσυγκέντρωση που θα ζητήσει από τους παίκτες του εν όψει Ουντινέζε μίλησε ο Λάσλο Μπόλονι.

Για την εμφάνιση των νεαρών, την παρουσία του Νιμανί, την ολοκληρωτική επικράτηση του ΟΦΗ στο πρώτο μέρος και την αυτοσυγκέντρωση που θα ζητήσει από τους παίκτες του εν όψει Ουντινέζε μίλησε ο Λάσλο Μπόλονι.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την επιτυχία επί του ΟΦΗ: " Συνολικά θεωρώ ότι η νίκη είναι φυσιολογική. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δικό μας. Δείξαμε μεγάλη ωριμότητα, είχαμε κατοχή μπάλας, κάναμε επιθέσεις και από αριστερά και από δεξιά, πετύχαμε δύο γκολ και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για ακόμη περισσότερα. Ηταν φυδικό στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα. Εκείνη την στιγμή δεν είχαν τίποτα να χάσουν και δημιούργησαν ισορροπία στο δεύτερο μέρος.

Χάσαμε και εμείς σε κάποιο σημείο την τεχνική μας στην κατοχή της μπάλας, πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο οι αντίπαλοι και παρόλο που και εμείς κάναμε ευκαιρίες για γκολ είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Δεν μπορώ να μην αναλύσω το τι έφταιξε και δεχτήκαμε κάποιες καταστάσεις μπροστά στην εστία μας. Τα λάθη μας ήταν κυρίως στο κέντρο".

Για το βαθμολογικό όφελος από τη νίκη στην Κρήτη: " Είναι σημαντικό να κερδίζεις την αμέσως επόμενη ομάδα στην βαθμολογία, την αφήσαμε έξι βαθμούς πίσω. Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει αν δεν κάνω λάθος όλα τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Με κάνει υπερήφανο αυτή η νίκη. Βέβαια, ξέρω ότι το δύσκολο παιχνίδι είναι αυτό εναντίον του Άρη".

Για τα νέα παιδιά: " Δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω για κάποια νέα πρόσωπα. Ο Σταφυλίδης δεν είναι νέο πρόσωπο, είναι ένας παίκτης που μπορεί και πρέπει να μας βοηθήσει. Πρέπει να έχει λίγο μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση γιατί έκανε κάποια φάουλ σε δύσκολη ζώνη για την άμυνά μας. Πρέπει να μάθει να κοντρολάρει περισσότερο τον εαυτό του αλλά έχει χρόνο αφού είναι μόλις 18 ετών.

Το επόμενο πρόσωπο είναι ο Γιάννου ο οποίος σήμερα έκανε το πρώτο ολοκληρωμένο παιχνίδι του. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βοήθησε τακτικά. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πετυχαίνει σε κάθε ματς δύο γκολ αλλά σήμερα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Πιστεύω για το καλό της ομάδας να δώσει λύσεις. Πρέπει να κάνω περισσότερη δουλειά μαζί του στο τεχνικό κομμάτι".

Για την παρουσία του Νιμανί: " Είμαι χαρούμενος και για αυτόν (σ.σ. Γιάννου) όπως και για τον Νιμανί. Ο Νιμανί σήμερα κάποιες στιγμές ήταν παρών και κάποιες άλλες απών. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι το παιδί επέστρεψε σε ένα επίπεδο".

Για την βοήθεια του κόσμου: " Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο αεροδρόμιο και ήταν δίπλα μας και στο παιχνίδι".

Για το παιχνίδι με την Ουντινέζε: " Όλη η συγκέντρωσή μας τώρα πρέπει να είναι στο ματς με την Ουντινέζε. Θα ζητήσω την μεγαλύτερη δυνατή αυτοσυγκέντρωση".

Για τον Ιβιτς: " Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ιβιτς ήταν πολύ καλός σήμερα. Δεν αισθάνθηκε κούραση αλλά δυστυχώς τον χάσαμε σε μια στιγμή που έδειχνε να έχει επιστρέψει καλά. Η προσαρμογή για τους παίκτες που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι πιο δύσκολη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ